Antena Căutare

Flavia Mihăşan, către Dani Oțil: "Mulțumesc pentru noaptea călduroasă!" În replică, matinalul: „Flavia, nu trebuie să dăm nicio explicație!”

Dani Oţil şi Flavia Mihăşan, protagoniştii unei scene emoţionante, în direct! : "Mulțumesc pentru noaptea călduroasă!”, i-a mulțumit vecina matinalului. În replică, Dani i-a spus blondei că  nu trebuie să dea nicio explicație!

Dani Oţil şi Flavia Mihăşan, protagoniştii unei scene emoţionante, în direct! : "Mulțumesc pentru noaptea călduroasă!”, i-a mulțumit vecina matinalului. În replică, Dani i-a spus blondei că nu trebuie să dea nicio explicație!

Dacă e să ne luăm după Flavia, care a văzut de dimineață numai inimi, se anunță o „primăvară a amorului”, vorba bătrânului Ienăchiță Văcărescu. Dar nu, nu e deloc așa! Dani i-a împrumutat Flaviei un calorifer, iar vecina a dormit în căldură, după ce nopțile trecute a avut de tras mult din cauza frigului.

"Bucurie într-o farfurie", cel mai delicios mărțișor culinar de la Vlăduț! Și cum am putea să nu avem o primăv... „Cinci, Doamneeee, și toți cinci numai buni de luat acasă, domnișoarelor!” Fitness la Neatza cu Florin Neby și patru spo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x