Antena Căutare

Florin Ristei, despre aventura Asia Express: Mi-a plăcut foarte mult interacțiunea cu oamenii

Printre artișii foarte activi în această perioadă de pandemie, pe rețelele de socializare, dar și pe canalele de YouTube se numără și Florin Ristei și trupa FreeStay. Florin Ristei a intrat în legătură directă prin videocall, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Pe 20 martie, Florin și trupa FreeStay au început o serie de concerte online pentru fani. De Paște, Florin Ristei le-a cântat fanilor, de acasă. Artistul a susținut un concert special și are în plan să continue acest obicei, în carantină.

Asia Express

Ristei a făcut echipă cu fratele lui mai mare, Dan Ristei, în noul sezon Asia Express-Dumul Comorilor.

Florin, despre experiența de la Asia Express: "Asia Express a fost cea mai tare experiență de viață de până acum."

„Asia Express”, record de audienţă, cu ediția de miercuri, 1 aprilie! Câți oameni au fost cu ochii pe competiție! Frații Florin și Dan Ristei au ieșit din cursă. „Suntem mândri” - Foto​

Florin Ristei

Florin Riste este un cântăreț și prezentator de televiziune. Florin Ristei s-a născut în orașul Galați, dar în prezent locuiește în București. Piesa sa de debut se numește „Dana”, cu care a intrat în topurile muzicale.

În 2006 a prezentat emisiunea de tinere talente „Numai cu acordul minorilor” la TVR, iar în 2016 a prezentat emisiunea Fantastic Show. Alături de Diana Munteanu, a prezentat emisiunea Prietenii de la 11, difuzată pe Antena 1.

În anii 2000-2004 a fost solist vocal la formația AMICI, iar în 2005 a devenit solist vocal la trupa MARFAR. În prezent este solistul trupei FREESTAY, pe care a fondat-o în anul 2012.

Este câștigătorul concursului de talente X Factor sezonul 3 (în 2013).

A participat la emisiunea Te cunosc de undeva, sezoanele: 5, 7, 8 (concurent) și 9, 10, 11, 12 (invitat). A interpretat diverse personaje în sezoanele: 5, 7, 8, câștigând sezonul 8. În sezonul 9 a cântat, împreună cu artiștii din juriu, în deschiderea fiecărei emisiuni, iar în sezoanele: 10, 11, 12, a deschis emisiunea aducând un omagiu artiștilor consacrați, împreună cu trupa sa, Freestay.

Frații Ristei, după eliminare: Vrem să revizităm locurile prin care am fost în Asia Express. Am luat adresele unde am stat​

Coronavirus, o grijă în plus pentru gravide. Ruxandra Luca a vorbit despre cele mai mari frământări ale femeilor însărci... Connect-R și Elianne cântă melodia "Vrăjitori", la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x