Antena Căutare

Florin Ristei, juratul X Factor, face magie curată pe scenă! Ce surpriză a pregătit fanilor

Pe timp de pandemie, Florin Ristei a susținut concerte doar în mediul online, dar în ultima zi de vară, artistul a pregătit alături de celebra soprană Irina Baianț un spectacol memorabil.

Pandemia de coronavirus din România i-a afectat pe artiști și i-a ținut departe de scenă. Unii au făcut tot posibilul pentru a rămâne aproape de public prin intermediul mediului online, printre aceștia fiind și juratul emisiunii „X Factor”, Florin Ristei.

Florin Ristei de la „X Factor” face spectacol alături de soprana Irina Baianț

Artistul, care din ipostaza de câștigător „X Factor” a ajuns să fie jurat al celui mai îndrăgit show muzical din România, a pregătit fanilor săi un spectacol memorabil, plin de magie și muzică bună.

citește și: Te trec fiorii! Florin Ristei a cântat un fragment din „Fantoma de la Operă” și fanii au amuțit! Magie curată și imagini de excepție

Alături de soprana Irina Baianț, Florin Ristei urcă pe scenă pentru prima dată în multe luni, spre marea bucurie a acestuia.

citește și: Florin Ristei s-a deghizat în turist, dar Răzvan și Dani l-au recunoscut imediat! Ce a pățit juratul X Factor

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să afli ce detalii a dezvăluit Florin Ristei despre concert!

Florin Ristei, juratul X Factor, face magie curată pe scenă! Ce surpriză a pregătit fanilor

Florin Ristei și Irina Baianț au făcut spectacol

Florin Ristei și Irina Baianț au făcut spectacol

Pe Florin Ristei îl vom putea vedea în calitate de jurat în noul sezon al emisiunii „X Factor” de la Antena 1, iar Dani Oțil și Răzvan Simion vor fi gazdele show-ului!

citește și: Începe distracția, pe 7 septembrie! Cele mai tari show-uri, „X Factor”, „iUmor”, „Chefi la cuțite”, „Sacrificiul” și „Te cunosc de undeva!”, noi sezoane, la Antena 1!

Despre noul sezon X Factor de la Antena 1

Sezonul X Factor cu numărul nouă va avea premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, și aduce nu doar muzică de neoprit, ci și multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere. Două nume noi, Loredana Groza și Florin Ristei își vor ocupa locurile la masa juraților alături de Delia și Ștefan Bănică, iar Răzvan Simion și Dani Oțil revin în calitate de prezentatori pe scena X Factor.

Totodată, în timp ce Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei vor căuta factorul X în cel de-al nouălea sezon, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu, în cadrul unei producții care va fi difuzată exclusiv online.

Fetele de la Happy Dance, dans provocator, la "Neatza cu Răzvan și Dani" | Video... Distracție la cote maxime. Îmbrăcați în baloane uriașe, Dani și Oase joacă fotbal, într-un stil marca Neatza | Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x