Antena Căutare

Formă de zile mari pentru Ramona Olaru! Vecina de la Neatza face exerciții de streching cu Diana Stejereanu

Diana Stejereanu, instructorul fitness de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă câteva exerciții de streching.

Stilul de viață sănătos este un obiectiv pe care ni-l impunem cu toții. Pe lângă aspectele legate de alimentație, ne axam foarte mult pe practicarea unui sport. Mișcarea reprezintă, conform medicilor, un izvor nesecat de sănătate.

Oportunitatea pe care o avem în fiecare dimineață, la Neatza, este că putem lua lecții de sport de la instructorul de fitness Diana Stejereanu care face exerciții împreună cu asistenta Ramona Olaru.

Unele dintre beneficiile pe care practicarea sportului le oferă sunt legate de creșterea masei musculară, îmbunătățirea funcțiilor inimii, ale plămânilor, rinichilor și ale sistemului nervos se îmbunătățesc cu ajutorul sportului.

Un alt aspect important este accelerarea eliminărilor din corp a toxinelor și a deșeurilor metabolice.

Mai mult, mișcarea are rolul de a întări oasele și de a preveni osteoporoza. Femeile care duc o viață activă au o densitate osoasă înaltă, deși odată cu avansarea în vârstă sunt predispuse să sufere de osteoporoză. În acest fel, se sporește mineralizarea oaselor, întărirea articulaţiilor, tendoanelor și a fasciilor musculare.

Conform studiilor, se reduce riscul de a suferi de fracturi ale oaselor vertebrale și ale șoldului.

Prognoza Meteo, 22 septembrie 2020. Vreme frumoasă și caldă în toată țara, Capitala va avea parte de trei zile de foc... 13 ani cu noroc pentru Răzvan şi Dani: SuperNeatza din platou nou, în format 360°, cu rubrici şi colegi noi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x