Antena Căutare

Gabriela Prisăcariu a defilat într-o rochie extrem de scurtă, în brațe cu micuțul Tiago. Cum a reacționat Dani Oțil

În una dintre edițiile de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, la rubrica de modă, Gabriela Prisăcariu a defilat cu fiul său în brațe. Când și-a văzut soția, Dani Oțil a avut câteva comentarii savuroase. 

Colaj cu Gabriela și Dani Oțil, alături de micuțul Tiago, în platoul de la Neatza Galerie
Gabriela Prisăcariu a defilat cu fiul său în brațe. Soția lui Dani Oțil a strălucit în platoul de la Super Neatza cu Răzvan și Dani | Antena 1

Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu, a strălucit în platoul de la Neatza. La rubrica de modă a emisiunii, frumosul model a prezentat două rochii spectaculoase. Soția lui Dani Oțil a defilat cu Tiago în brațe. La un moment dat, frumoasa mămică l-a lăsat jos pe micuț, iar Tiago a mers pe canapea, lângă tatăl său: „Iată cum nu lăsăm mămicile în parc, de exemplu. Și copiii nesupravegheați. Ne cerem scuze, n-am avut cu cine să-l lăsăm”, a spus Dani Oțil.

Gabriela Prisăcariu a defilat cu fiul său în brațe. Soția lui Dani Oțil a strălucit în platoul de la Super Neatza cu Răzvan și Dani

Ulterior, Dani Oțil a avut un comentariu legat de lungimea rochiei purtate de soția sa: „Tati, nu e mărimea ei. Tati, tu te duci în spate unde se schimbă fetele astea și îmi povestești ce vezi, da?”, i-a spus prezentatorul fiului său.

Când Gabriela Prisăcariu a ieșit din platou pentru a se shimba cu următoarea ținută, micuțul Tiago a început să plângă, iar Dani Oțil l-a condus în culise. „Scuze! Scuze! Ce muncă am și eu! Bine că nu lucrez în spital să fi avut o operație acum”, a glumit Dani Oțil.

Citește și: Locația superbă în care Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au organizat cununia religioasă. Cum arată locul special

Ulterior, Gabriela Prisăcariu a intrat în platou purtând o rochie mov, cu un decolteu adânc și foarte scurtă în partea de jos. Micuțul Tiago a părut foarte entuziasmat de faptul că se afla în brațele mamei sale și la un moment dat s-a jucat cu părul acesteia.

„Știi ce nu e gândit cu foarte mult timp înainte? Cu ce rochie o îmbrăcați pe Gabriela! Nu ați gândit foarte mult! Și rochia asta e greșită. Nu e mărimea ei! Eu acum îmi dau seama că nici în sus nu e toată, nu numai în jos. Lipsesc vizibil bucăți de material”, a glumit Dani Oțil.

Citește și: Cum arată soția lui Dani Oțil în lenjerie intimă. Modelul Gabriela Prisăcariu a „defilat” fără inhibiții spre deliciul fanilor

Gabriela a arătat impecabil în cele două rochii îndrăznețe pe car ele-a prezentat. Cu bustul proeminent și silueta impecabilă, soția lui Dani Oțil a întors toat eprivirile. De asemenea, micuțul Tiago a fost adorabil în timp ce își privea frumoasa mamă. De altfel, de fiecare dată când Tiago vine în platoul de la Neatza, toți cei prezenți sunt de-a dreptul topiți de drăgălășenia micuțului.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți pentru prima oară în septembrie 2021. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată de când s-a născut fiul lor, iar drept dovadă stau postările din mediul online. Aceștia publică, ori de câte ori au ocazia, imagini cu micuțul lor în diferite ipostaze.

Deși are o carieră solicitantă, Dani Oțil reușește să își facă mereu timp pentru familia lui. Prezentatorul TV petrece cât de des poate momente speciale alături de copilul și soția sa.

Super Neatza, 28 martie 2023. Cum să economisești energie în bucatărie. Sfaturile specialiștilor Enel... Super Neatza, 31 martie 2023. Cum să păstrăm răcoarea în casă, dar cu un consum redus la energie. Sfaturile specialiștil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x