Antena Căutare

Horoscopul zilei, 13 mai 2020. Nativii Berbec au probleme cu trecutul amoros. Ce zodii sunt aproape de o realizare profesională

Horoscopul zilei de 13 mai 2020 vine cu vești importante pentru zodii, dar și cu probleme în relație!

Invitată la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, Bianca Nuțu a prezentat horoscopul zilei de 12 mai 2020. Potrivit acesteia, astrele arată că relațiile sunt destul de dificile, cele abuzive se pot rupe.

Horoscopul zilei, 12 mai 2020. Nativii Taur își pun lucrurile în ordine. Ce zodii au probleme financiare

HOROSCOP ZILNIC. HOROSCOP 13 MAI 2020

BERBEC

Trecutul amoros și vindecarea lui vor deveni teme importante de discuție în următoarele 40 de zile. De pe 27 iunie, dacă ai făcut cu adevărat curat în inima ta, vei beneficia de șansa unui nou început.

TAUR

Te vei convinge că te descurci și cu resurse mai puține. Este o perioadă bună să-ți refaci bugetul.

GEMENI

Vei simți nevoia să te reinventezi, dar nu apela la schimbări de look drastice. Pentru a evita să răbufnești mai târziu, spune acum ce ai pe suflet.

RAC

Ai putea trage mari învățăminte din experiențele trecute, indiferent că este vorba de un triunghi amoros, secrete dureroase sau sacrificii făcute pentru omul iubit.

LEU

Poți să fii prins într-un cerc vicios în ceea ce privește anturajul sau o prietenie mai specială. Mai mult ca sigur vei decide cine merită să rămână și cine trebuie să plece din viața ta.

Horoscopul zilei, 11 mai 2020. Nativii Vărsător renunţă la responsabilități. Ce zodii au probleme financiare

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli ce ți-au pregătit astrele, în funcție de zodie.

Frumoasa interpretă Vlăduța Lupău, piesă de senzație! Cum sună melodia cu peste 1 milion de vizualizări!... Prognoza Meteo, 13 mai 2020. Precipitații și vânt puternic în aproape toată România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x