Căutare Live

Horoscopul zilei, 18 iunie 2020. Scorpionii duc dorul călătoriilor. Ce zodie pune stop relației

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul acestei zile. Scorpionii duc dorul călătoriilor.

De azi până pe 12 iulie, Mercur retrograd ne dă șansa să revizuim anumite contracte, să ne schimbăm abordarea față de rude și să găsim soluții pentru problemele ce țin de familie, de casă, dar și cele de stabilitatea noastră emoțională. Ne vom lăsa ghidați mai mult de emoție decât de rațiune.

Horoscopul zilei, 18 iunie 2020

BERBEC: În familie se pot isca adevărate drame, totuși chiar dacă îți plac confruntările îți va fi favorabil să stai deoparte și să aduni informații. Abia când puzzelul va fi complet o să stii care va fi pasul următor.

TAUR: Intri într-o perioadă favorabilă negocierilor, cu un Mercur binevoitor, astăzi e o perioada bună semnarii hârtiilor, încheierii contractelor, finalizarii înţelegerilor cu caracter legal.

GEMENI: Astăzi este bine sa faci concesii parţiale şi compromisuri mărunte. Atenţie la relaţiile tale sociale, fii diplomat, pentru că ai tendinţa de a fi permanent în ofensivă şi să te exprimi direct.

RAC: Parcurgi cu succes o perioadă în care eşti foarte vesel, dinamic şi optimist, dar şi superficial şi neatent. Din fericire, astăzi, totul se termină cu bine!

LEU: Soarele, încă departe de zodia ta, te invită la puţină reflecţie. Astrele indică o anumită lipsă de interes în ceea ce priveşte activitatea ta. Încearcă să te concentrezi şi să-ţi oferi mici plăceri!

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani!

Joc de improvizație la "Neatza". Mădălina Bellariu Ion, actrița din "Sacrificiul", amanta lui Dani: ... Ploile au făcut ravagii în 80 de localități! Case, mașini și culturi distruse de ploi și vijelii...
Ultimele știri
x