Horoscopul zilei 2 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Astăzi inima nu se mai ceartă cu rațiunea și dorințele noastre nu se mai bat cap în cap.

Horoscopul zilei 2 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

profimedia

Luăm lucrurile mai lejer, nu ne ambalăm și ne atingem obiectivele fără eforturi colosale ca până acum.

Horoscopul lunii februarie 2021. Cupidon îşi face simţită prezenţa

Horoscop 2 februarie 2021 Berbec

Anul acesta vei simți nevoia unei echipe, misiune însă deloc ușoară. Profită de energia zilei deoarece ceilalți sunt mult mai cooperanți și puteți ajunge la un numitor comun în cazul unei colaborări.

Horoscop 2 februarie 2021 Taur

Oricât de bine intenționat ar suna astăzi un șef sau un client, ia în calcul că are în vedere să iasă în avantaj. Așadar, atenție cu ce ești astăzi de acord, păcălit de tonul amabil.

Horoscop 2 februarie 2021 Gemeni

Nu m-aș mira ca o iubire de la distanță să-ți pună inima pe jar. Cert este că se ivesc multe oportunități prin intermediul cărora să-ți îmbunătățești creativitatea, relația cu copiii sau cu jumătatea ta.

Horoscop 2 februarie 2021 Rac

Este o zi bună să îngropi securea războiului și să o iei de la 0 într-o relație chiar dacă este la pachet cu secrete, gelozii, pierderi de bani sau chiar probleme intime. Părinții îți pot fi astăzi de folos sau poate că tu îi ajuți pe ei.

Horoscop 2 februarie 2021 Leu

De câteva zile, parteneriatele, asocierile și relațiile romantice îți acaparează cam toate gândurile. În loc să te frămânți și să blochezi mailurile sau mesaje, comunică tot ce ai pe suflet.

citește și: Cum îți cureți aura după un atac energetic. Dezvăluirile tainice ale Lidiei Fecioru

Horoscop 2 februarie 2021 Fecioară

În cazul în care au fost discuții despre o mărire de salariu, nu ar fi de mirare să fie acceptată. De asemenea, multe Fecioare cumpără astăzi echipamente și aparate sportive. Banii mai vine și în urma unei asocieri.

Horoscop 2 februarie 2021 Balanță

Este șansa ta să te distrezi și să te ocupi de activitățile care îți plac. Ești în toane bune și poți aduce un strop de soare în inimile celorlalți. Focusul va fi astăzi pe partea plină a paharului.

Horoscop 2 februarie 2021 Scorpion

Astăzi nu ești neapărat morocănos, dar nu ai chef de vizite neașteptate și nici de discuții în familie. Vrei liniște și timp pentru tine.

Horoscop 2 februarie 2021 Săgetător

Mai mult ca sigur vei primi multe complimente astăzi și se va vorbi foarte mult despre calitățile tale, mai ales ca parte dintr-un colectiv. Alți Săgetători depun acte și pot face parte dintr-un grup care își cere drepturile.

Horoscop 2 februarie 2021 Capricorn

O oportunitate la care nici nu te aștepți este în drum spre tine. Nu-ți vei încăpea în piele de bucurie că se va întâmpla. După mult efort, iată că ai parte atât de stabilitate pe plan profesional, cât și pe plan financiar.

Citește și: Horoscopul lunii februarie 2021: Gemenii iau decizii importante. Descopera ce îți rezervă astrele

Horoscop 2 februarie 2021 Vărsător

Dacă ai plănuit un drum sau poate ai vrut să te specializezi într-un domeniu și universul ți-a cam dat planurile peste cap, acum ai putea să mai încerci o dată. Va fi cu mai mult succes.

Horoscop 2 februarie 2021 Pești

Și tu ai o zi în care te închizi în tine și despici firul în patru legat de o situație amoroasă foarte intensă. În orice moment poți trece de la o criză de plâns, la una de râs. Este recomandat să fi foarte sincer cu tine și să nu negi ceea ce simți.

Ultimele știri