Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cum îți cureți aura după un atac energetic. Dezvăluirile tainice ale Lidiei Fecioru

Fie că suntem înconjurați de oameni în mod fizic sau virtual, ne putem simți storși de vlagă sau obosiți din cauza energiilor care curg în Univers. Chiar dacă mulți nu cred că suntem înconjurați de mai mult decât putem vedea, energiile există și entitățile spirituale există.

Cum îți cureți aura după un atac energetic. Dezvăluirile tainice ale Lidiei Fecioru

Energiile au efecte asupra noastră și asupra stării noastre de bine. Energiile pot fi pozitive sau negative. Oamenii pot trimite către noi atât energie bună, cât și energie rea și nu ne putem feri de ele decât dacă învățăm cum să ne protejăm.

Noi ca entități fizice și spirituale suntem înconjurați de o aură energetică ce are legătură puternică cu fizicul nostru. Orice durere de cap poate însemna energie negativă acumulată. Desigur că toată energia revine către cel care a eliberat-o, ca un pumanl, depinde ce intenție a avut când s-a gândit la tine.

Citește și: Horoscop. Nativii care au șanse să devină părinți în 2021. Ei sunt norocoșii care vor fi binecuvântați cu un copil

"Trebuie să îți asumi tot ceea ce faci și să ai propriile idei în toate. Este foarte important să nu permitem energiei pozitive să plece din jurul nostru. Trebuie să dezvolți sursa energiei pozitive atunci când ai descoperit-o! ", spune Lidia Fecioru, la ”Adevăruri ascunse”, de la Antena 3.

Cum îți cureți aura după un atac energetic

Este foarte important să nu permitem energiei pozitive să plece din jurul nostru. Trebuie să dezvolți sursa energiei pozitive atunci când ai descoperit-o! Stați departe de oamenii invidioși, oamenii răi, cei care te fac să te simți prost. Sunt oameni care te vor trage înapoi și te vor bate cu armele lor, mai spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Citește și: Numerologia iubirii în 2021: Un an în care dragostea e la cote înalte, aventuros, cu riscuri dar și împliniri

”Nu dezgheța prostul că te inundă”, a spus Lidia Fecioru. De foarte multe ori tăcerea e o armă puternică, la fel și ignorarea.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, la Adevăruri Ascunse de la Antena 3, despre cum cerem ajutor universului şi despre metoda prin care ne putem îndeplini o dorinţă.

Lidia Fecioru explică care este principiul după care funcționează Universul și cum putem obține îndeplinirea dorințelor: "Tot ce trimitem noi în univers se întoarce înapoi. Şi trimitem şi gânduri bune, şi rugăciune, şi dorinţe. Dorinţa trebuie să fie fermă, clară".

Universul are un echilibru şi întotdeauna ne va aduce ce simţim noi, nu în minte, ci în inimă. Pentru că inima are mai mulţi "neuroni" decât creierul. Noi totul simţim cu inima.

"Se ia o căniţă de lut, e bine să fie Luna în creştere, şi pui miere şi ceva ce reprezintă dorinţa ta: un obiect mic care reprezintă dorinţa ta. Unii îşi pun un inel pentru căsătorie, alţii pot pune o maşinuţă mică pentru a-şi schimba maşina. Sau putem scrie un bileţel şi îl punem acolo în miere. Astupăm căniţa cu o cârpă albă şi o pitim undeva unde să nu ne vadă nimeni.

Ceea ce facem noi este un talisman, iar un talisman nu trebuie să ţi-l vadă nimeni. Şi de fiecare dată când te gândeşti la căniţă, te gândeşti cu drag, cu o rugăciune, ca să ţi se îndeplinească dorinţa. Ţinem căniţa acolo până se îndeplineşte dorinţa, nu umblăm la ea.

Oamenii fac în felul următor: pun căniţa, îşi pun dorinţa, iar dacă nu s-a întâmplat într-o săptămână sau două zic că nu funcţionează, iar dorinţa lor nu se mai îndeplineşte niciodată.

Niciodată nu trebuie să disperi. Întotdeauna când îţi doreşti ceva, fii ferm pe dorinţa ta şi vei vedea că Universul nu ezită să îţi întoarcă şi să îţi îndeplinească dorinţa", spune Lidia Fecioru la Antena 3.

Recomandari