Antena Căutare

Horoscopul zilei 2 septembrie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Astăzi nu știm cu exactitate ce vrem, dar totodată suntem nemulțumiți și nervoși pentru că nu primim ceea ce ne dorim.

horoscop Galerie
Horoscopul zilei 2 septembrie 2021 | Profimedia

Nici la capitolul energie sau entuziasm nu stăm pe roze, dar spre seară o să ne schimbăm starea, spun astrele.

Horoscopul zilei 2 septembrie 2021 Berbec

Brusc vei avea sentimentul că un vechi capitol s-a încheiat definitiv și o să începi pe curat. Este indicat să nu iei decizii importante astăzi pentru că nu vezi lucrurile așa cum sunt în realitate.

Horoscopul zilei 2 septembrie 2021 Taur

Vrei cu orice preț să te rupi de un prieten sau chiar de un întreg anturaj și asta pentru că este acel moment din an în care îți vei da seama că partenerul tău este din alt film față de grupul de prieteni unde, până nu demult, te simțeai atât de bine.

Horoscopul zilei 2 septembrie 2021 Gemeni

Cea mai mare supărare a unor nativi este că familia nu le înțelege planurile de viitor sau, și mai rău, le blochează. Evident că mai sunt și nativi care nu prea știu încotro să o ia pe plan profesional, ce proiecte să păstreze și la care să renunțe.

Citește și: Ce să nu spui niciodată partenerului, în funcție de ziua de naștere. Numerologul Corina Stratulat ne împărtășește detaliile

Horoscopul zilei 2 septembrie 2021 Rac

Dacă ți-ai propus să pleci la un drum, să nu te surprindă dacă planurile tale vor fi date peste cap și mai sunt și nativi care își doresc cu orice preț să afle un adevăr, dar cu siguranță mai au ceva de așteptat.

Horoscopul zilei 2 septembrie 2021 Leu

Dacă ai astăzi o atitudine mult prea prietenoasă față de cineva, s-ar putea să transmiți un mesaj greșit și apoi să nu te mire dacă o să fi invitat la o cafea. În plus, nu exagera astăzi nici cu generozitatea.

Horoscopul zilei 2 septembrie 2021 Fecioară

Comportamentul tău față de partener nu are nicio scuză și nicio explicație. Așa că este mult mai înțelept să vorbești despre nevoile tale înainte să răbufnești.

Horoscopul zilei 2 septembrie 2021 Balanță

Astăzi este mult mai bine să amâni activitățile importante, asta pentru că nu ai suficient de multă energie. Alți nativi pot avea sentimentul că jobul de dinainte era mult mai bun. Indicat ar fi să renunțe la această nostalgie.

Citește și: Previziunile numerologice pentru toamna lui 2021. Numerologul Corina Stratulat ne împărtășește noi informații

Horoscopul zilei 2 septembrie 2021 Scorpion

Unii nativi trăiesc o poveste de dragoste ca în filme, în timp ce alții sunt supărași că nu își mai găsesc o dată alesul. Totuși nu e cazul să-și piardă speranța și întotdeauna rămân aplicațiile de dating.

Horoscopul zilei 2 septembrie 2021 Săgetător

Simți că familia ar vrea să te țină într-o bulă de cristal de teamă să nu ți se întâmple ceva rău și toată această protecție te scoate din sărite. Alți nativi sunt foarte indeciși în privința unor chestiuni ce țin de carieră.

Horoscopul zilei 2 septembrie 2021 Capricorn

Este o zi foarte bună pentru scris, asta dacă ai astfel de pasiuni. În urma discuțiilor pe care le porți astăzi, nu te aștepta să ai prea multă claritate.

Horoscopul zilei 2 septembrie 2021 Vărsător

În cazul tău este foarte recomandat să ai grijă la cum arunci cu banii în dreapta și-n stânga pentru că s-ar putea să rămâi fără resurse în scurt timp. De asemenea, nu e deloc o zi bună să faci investiții importante și nici să semnezi oferte financiare.

Horoscopul zilei 2 septembrie 2021 Pești

Dacă vei continua să visezi că totul e roz și să îl pui pe celălalt pe un piedestal, este doar o chestiune de timp până să sfârsești dezamăgit. Așa că nu ar strica un pic mai mult realism.

Rețeta zilei la Super Neatza, 1 septembrie 2021. Cheese burger cu ciuperci la grătar și wrap cu pui, rețeta lui chef Nic... Prognoza meteo 2 septembrie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x