Antena Căutare

Horoscopul zilei 20 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Horoscopul zilei 20 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

horoscop Galerie
Horoscopul zilei 20 iulie 2021 | Profimedia

Astăzi suntem cu picioarele pe pământ și luăm viața mult mai în serios decât zilele trecute. Și chiar dacă vom avea multe momente de inspirație și chiar idei geniale, nu ne mulțumim până nu le vedem transformate în ceva concret, spun astrele.

Horoscopul zilei 20 iulie 2021 Berbec

Astăzi ești foarte deschis la idei noi și privești înspre viitor fără teamă. Este foarte posibil ca în curând să începi un curs nou sau să te specializezi în ceva, iar asta îți dă deja un seniment foarte plăcut. Pur și simplu ți se deschide poarta către o nouă lume.

Horoscopul zilei 20 iulie 2021 Taur

Dacă ai avut unele divergențe cu rudele sau chiar cu vecinii acum găsiți o variantă să ajungeți la un numitor comun. Nu îți face însă un scenariu înainte să apuci să stai de vorbă cu aceștia și nici nu fă presupuneri despre cum vor reacționa. Fă tu un pas înspre ei.

Horoscopul zilei 20 iulie 2021 Gemeni

Orice problemă are întotdeauna cel puțin două soluții și te vei convinge de asta mai ales în cazul unor nemulțumiri mai vechi pe plan financiar. Vei aborda situația cu mai mult succes de data asta.

Citește și: Cum ne dezvoltăm feminitatea, în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat ne dezvăluie totul

Horoscopul zilei 20 iulie 2021 Rac

Vei trăi o experiență minunată datorită unui prieten. Alți nativi văd cu alți ochi o prietenie și își dau seama că efectiv sunt binecuvântați datorită cercului lor social și a contactelor pe care le au. Pe plan amoros, te vei convinge că magia încă există.

Horoscopul zilei 20 iulie 2021 Leu

E posibil să îți dai seama astăzi că dacă vrei să faci un pas important pe plan profesional este cazul să apelezi la o persoană care deține foarte multă putere, iar dacă ai nevoie de sprijin, acum este cazul să îl ceri.

Horoscopul zilei 20 iulie 2021 Fecioară

O dată ce tu singur ți-ai asumat așa multe obligații, ceilalți nu înțeleg de ce te plângi că nu mai faci față. Renunță așadar la activitățile care nu îți sunt de folos. Tot astăzi îți vei dea seama că o inițiativă nu duce nicăieri bun, dar este spre folosul tău.

Horoscopul zilei 20 iulie 2021 Balanță

Astăzi te poți bucura de surprize neașteptat de plăcute, de cadouri sau de susținerea la care nici nu visai. Alți nativi trebuie să se abțină din a juca la nesfârșit rolul salvatorului.

Horoscopul zilei 20 iulie 2021 Scorpion

Este musai să te gândești ce schimbări trebuie să faci pe plan financiar de aici încolo, mai ales dacă bugetul te pune în dificultate. Prin urmare, ai nevoie de un plan și apoi ține-te de el. Parteneriatele, mai ales cele care au legătură cu străinătatea, sunt favorizate.

Citește și: Cum ne comportăm cu partenerul de cuplu, în funcție de cifra destinului

Horoscopul zilei 20 iulie 2021 Săgetător

Astăzi este ziua ta de răsfăț și îți vei face toate mofturile. Pe plan profesional, asigură0te că ești cu ochii pe oportunități. Pe plan amoros, nu vei avea nicio problemă în a deschide subiecte tabu.

Horoscopul zilei 20 iulie 2021 Capricorn

Vor fi multe situații în care oamenii din jur vor pune mare preț pe sfaturile tale. Veștile care vin astăzi legat de copii, povești romantice sau proiecte creative te vor super încânta.

Horoscopul zilei 20 iulie 2021 Vărsător

Ai o super putere de a pune totul în ordine și ajungi să te organizezi indiferent de ce piedici apar în cale. De asemenea, este foarte posibil să faci o echipă excelentă cu cineva.

Horoscopul zilei 20 iulie 2021 Pești

Dovezile tale de empatie vor conta enorm pentru un prieten care acum, mai mult ca niciodată, are nevoie de tine. Totuși dacă nu îți cere explicit, nu te apuca să îi rezolvi tu problema.

Mulți nativi sunt caracterizați de trăsături care nu întotdeauna sunt pe placul tuturor femeilor. Există câteva zodii care își pierd rapid interesul în dragoste și aleg să părăsească relația încă din primele luni. Decoperă dacă te numeri printre ele.

Rețeta zilei la Super Neatza, 19 iulie 2021. Supă de pui și salată de pui cu sos curry, preparate de Chef Nicolai Tand... Prognoza Meteo, 20 iulie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x