Antena Căutare

Horoscopul zilei 20 noiembrie 2020. Gemenii au parte de evenimente neașteptate la locul de muncă, află ce se întâmplă cu Racii

Azi ești foarte curios și vrei experiențe noi. Ești neconvențional și vei da dovadă de multă originalitate. Ziua va decurge bine.

Horoscopul zilei 20 noiembrie 2020
Azi ești foarte curios și vrei experiențe noi. Ești neconvențional și vei da dovadă de multă originalitate. Ziua va decurge bine. | Antena 1

Berbec. Azi ai energie din plin, ești pregătit să ieși din zona de confort și să încerci multe lucruri noi.

Taur. Șefii vin cu tot felul de idei bizare. Nu spune nu din prima, este posibil ca în cele din urmă abordarea lor să te inspire.

Gemeni. Ai nevoie de un plan foarte bine pus la punct, altfel dorințele tale nu vor deveni realitate. La locul de muncă poți avea parte de evenimente neașteptate.

Rac. Azi ești dornic să observi și să analizezi faptele, în loc să acționezi. Emoțional vorbind te desprinzi de niște amintiri dureroase pe care le cărai după tine.

Leu. Atunci când iubșeti pe cineva se simte, la fel cum se întâmplă și atunci când cineva îți displace. Azi este de preferat să-ți păstrezi sentimentele și părerile pentru tine.

Fecioară. La locul de muncă nu este lapte și miere. Ai grijă, se poate isca o ceartă în toată regula.

Balanță. Dacă lucrezi într-un domeniu creativ, ziua aceasta îți va aduce mari satisfacții. Deși pare că nu se mai termină cheltuielile, ești într-o dispoziție foarte bună.

Scorpion. Azi încearcă să nu faci din țânțar armăsar. Mai mult ca sigur, cineva din familie te va scoate din sărite, dar trage aer adânc în piept și nu pune la suflet.

Săgetător. Azi ești puțin paranoic și îți faci tot felul de scenarii care în realitate nu se probează. Ziua stă sub semnul multor discuții.

Capricorn. Confortul este prioritatea ta azi, dar pot apărea mici surprize care nu te lasă să te bucuri în voie.

Vărsător. Ai multă încredere în tine azi și niciun obstacol nu îți stă în cale. Mai ai puțină răbdare până să te lauzi cu rezultatele tale.

Pești. Ești destul de somnoros azi și, deși mintea ta este o fabrică de idei, corpul își găsește mai greu energia să le pună în practică. Nu forța nota.


Prognoză meteo 20 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Cum putem pregăti acasă o pizza delicioasă ca în Napoli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Super Neatza, 8 decembrie 2022. Actrițele Nuami Dinescu, Anca Androne, Ștefana Ionescu-Darzeu spun totul despre serialul ”Lasa-mă, îmi place! Camera 609” Super Neatza, 8 decembrie 2022. Actrițele Nuami Dinescu, Anca Androne, Ștefana Ionescu-Darzeu spun totul despre serialul ”Lasa-mă, îmi place! Camera 609” Vineri, 08.12.2023, 11:33
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 29, 7 decembrie 2023. Gianni, vizită neașteptată în casa Liei: Ce urmărești?
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 29, 7 decembrie 2023. Gianni, vizită neașteptată în casa Liei: Ce urmărești? Joi, 07.12.2023, 21:01
Ramona Olaru, surpriză emoționantă de ziua ei onomastică. Ce i-au pregătit colegii de la Neatza: „Este visul tău de iarnă”

Ramona Olaru, surpriză emoționantă de ziua ei onomastică. Ce i-au pregătit colegii de la Neatza: „Este visul tău de iarnă”

În ediția de Super Neatza de pe 6 decembrie 2023 Ramona Olaru a fost sărbătorită de colegii ei. „Vecina” a primit o surpriză emoționantă de Sfântul Nicolae. Rmaona Nicoleta Olaru este numele ei.

Miercuri, 06.12.2023, 17:47
Regula de care ține cont Dani Oțil în fiecare an de Moș Nicolae. Ce îi cumpără fiului său

Regula de care ține cont Dani Oțil în fiecare an de Moș Nicolae. Ce îi cumpără fiului său

Dani Oțil are o regulă de care țin cont cu strictețe în fiecare an, de Moș Nicolae. Prezentatorul de la Neatza că Răzvan și Dani a spus ce i-a cumpărat fiului său pe 6 decembrie, chiar la televizor.

Miercuri, 06.12.2023, 13:53
Romică Țociu, cu ochii în lacrimi la Neatza cu Răzvan și Dani. La ce gest a apelat Ramona Olaru când l-a văzut

Romică Țociu, cu ochii în lacrimi la Neatza cu Răzvan și Dani. La ce gest a apelat Ramona Olaru când l-a văzut

Romică Țociu a fost surprins cu ochii în lacrimi la Neatza cu Răzvan și Dani. Actorul a fost emoționat peste măsura de confesiunile făcute de fiul său, Cătălin. Ramona Olaru nu s-a putut abține și a apelat la un gest neașteptat.

Vineri, 01.12.2023, 11:43
CONCURS "Prăjitură pentru Moș Crăciun". Ce poți câștiga

CONCURS "Prăjitură pentru Moș Crăciun". Ce poți câștiga

Hai să-i impresionezi pe Moș Crăciun și pe prietenii de la Neatza. Pregătește prăjitură pentru Moș Crăciun și poți câștiga premii speciale.

Miercuri, 29.11.2023, 16:07
Ultimele știri
x