Antena Căutare

Prognoză meteo 20 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Astăzi vremea se va răci în vestul, nordul și centrul țării.

meteo
Prognoză meteo 20 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | profimedia

Astăzi vremea se va răci în vestul, nordul și centrul țării. Vom avea înnorări tot mai accentuate și temporar se vor semnala preciăitații, la început sub formă de ploaie, iar spre seară și noaptea, sub formă de lapoviță sau chiar ninsoare.

În restul teritoriului cerul va fi temporar noros și doar pe arii restrânse și izolat la deal ar putea fi lapoviță noaptea. În zona montană vor predomina ninsorile, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile estice și cele vestice.

În Maramureș astăzi vom avea ploi slabe și temperaturi ce nu vor depăși 7 grade. Nici în Crișana veștile despre vreme nu sunt foarte bune. Cerul va fi acoperit de nori, se așteaptă precipitații, iar maxima zilei este de 7 grade. Astăzi sunt așteptate ploi și în Banat. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperatura maximă va atinge astăzi 8 grade.

În Oltenia vremea va fi închisă cu ploi în cea mai mare parte a regiunii și temperaturi în scădere. Se vor înregistra astăzi 10 grade. Pentru Transilvania meteorologii anunță ploi ce o dată cu lăsarea serii se vor transforma în lapoviță și ninsoare. În zonele înalte va ninge, iar temperaturile maxime vor atinge astăzi 8 grade.

În Moldova se anunță vreme variată, cu ploi în nord și nord-vest, dar și cu raze de soare în sud și sud-est. Maxima de astăzi va atinge 8 grade. Dobrogenii vor scăpa astăzi de precipitații chiar dacă în partea de est a regiunii cerul va fi acoperit de nori. Temperatura maximă de astăzi va tainge 10 grade.

În Muntenia vom avea o zi cu cer acoperit. Soarele se va arăta doar prin sudul și estul regiunii. Maximele de astăzi nu vor depăși 10 grade. În capitală ziua de vineri aduce vreme mohorâtă, cu cer noros și o maximă de 10 grade.

Afla in fiecare zi cum e vremea pe www.a1.ro

Pâinea cu maia este considerată cea mai sănătoasă și hrănitoare... Horoscopul zilei 20 noiembrie 2020. Gemenii au parte de evenimente neașteptate la locul de muncă, află ce se întâmplă cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Super Neatza, 23 februarie 2024. Primăvara începe cu Nico și Pepe! Au lansat videoclipul piesei ”Zile și nopți” Super Neatza, 23 februarie 2024. Primăvara începe cu Nico și Pepe! Au lansat videoclipul piesei ”Zile și nopți” Vineri, 23.02.2024, 12:03
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente Sambata, 24.02.2024, 13:00
Pepe, moment special la Neatza, alături de fiul lui. Apariția la TV a lui Pepe Junior i-a topit pe telespectatori | VIDEO

Pepe, moment special la Neatza, alături de fiul lui. Apariția la TV a lui Pepe Junior i-a topit pe telespectatori | VIDEO

Pepe Junior și-a însoțit tatăl la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Artistul și-a ținut fiul pe umeri în timp ce a cântat alături de Nico.

Vineri, 23.02.2024, 12:09
De ce Răzvan Fodor a rămas repetent în clasa a 11-a. Nu mulți știau acest detaliu despre prezentatorul TV

De ce Răzvan Fodor a rămas repetent în clasa a 11-a. Nu mulți știau acest detaliu despre prezentatorul TV

Prezent în cadrul ediției speciale de la Neatza cu Răzvan și Dani, Răzvan Fodor a făcut dezvăluiri inedite din adolescența lui. Îndrăgitul prezentator a dezvăluit că a rămas repetent în liceu și a abadonat facultatea, după ce viața lui a luat o turnură neașteptată.

Vineri, 09.02.2024, 13:49
Dani Oțil, dialog savuros cu Tiago, la Neatza. Cum a răspuns, întrebat dacă vrea să fie prezentator: „Cum se cheamă emisiunea?”

Dani Oțil, dialog savuros cu Tiago, la Neatza. Cum a răspuns, întrebat dacă vrea să fie prezentator: „Cum se cheamă emisiunea?”

Micuțul Tiago a avut o apariție savuroasă la Super Neatza cu Răvan și Dani. Fiul lui Dani Oțil și Gabrielei Prisăcariu a demonstrat că la nici 3 ani are o memorie foarte bună și este foarte receptiv.

Joi, 08.02.2024, 17:53
Echipa Super Neatza aniversează 16 ani printr-o super petrecere la Palatul Ştirbey Buftea

Echipa Super Neatza aniversează 16 ani printr-o super petrecere la Palatul Ştirbey Buftea

Vineri, 9 februarie, matinalii de la Super Neatza cu Răzvan şi Dani aniversează 16 ani de emisie live într-un mod inedit.

Joi, 08.02.2024, 10:10
Ultimele știri
x