Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Horoscopul zilei, 22 mai 2020. Nativii Berbec primesc o ofetă de muncă, iar taurii au șanse de câșțiguri financiare |Video

Cu mici excepții, azi chiar avem parte de o zi bună. Mici surprize ne fac viața mai frumoasă și avem sentimentul plăcut că știm exact ce vrem.

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul acestei zilei de 22 mai 2020.

Horoscopul zilei, 21 mai 2020. Nativii Taur primesc bani

Berbec

Se anunță vești importante ce țin de studiu. În curând ai putea primi două oferte importante.

Taur

Ai putea primi răspuns favorabil de la o companie unde ai aplicat de ceva vreme. Ai putea sa câștigi mai mulți bani, dacă îți folosești creativitatea.

Gemeni

Simți ca în aer plutesc schimbări, te faci ușor remarcat și vei avea parte de beneficii. NU uita ca propria fricire contează mai mult, nu doar nevoile celorlalți.

Rac

Ți se ofera să vezi ce ai greșit în relația cu celălat, dar si cum poți remedia greșelile. Ești în plin proces de vindecare emoțională.

Leu

O prietenie devine din ce în ce mai închegată cu persoane cu care nu visai să ai o asemenea legătură. O dorință prinde contur.

Ce zodie ești în horoscopul copacilor! Vei afla cine îți poartă mereu noroc

Fecioara

Dezamăgirile trecute din carietră te motivează să faci pași importanți, de asemenea, ies la iveală tot felul de oportunități.

Balanță

Te reorintezi si lași în urmă amnumite chestiuni. O vei lua într-o direcție nouă.

Scorpion

Poveștile tale de dragoste o pot lua de la capăt, depinde, însă doar de tine daca vei profita de acest tranzit.

Horoscopul zilei de joi, 21 mai 2020. Cine are probleme cu banii, astăzi le rezolvă! Soarele răsare și pe strada celor care s-au simțit părăsiți de divinitate

Săgetător

VEi discuta deschis despre ceea ce îți dorești de la o rlație sau de la un parteneriat,NU ar strica să te vezi și prin ochii celorlalți ascutând să vezi ce cred despre tine.

Capricorn

Vrei să fii productiv si de folos. Relațiile pot fi riscante azi. Nu-ți asuma niciun risc financiar.

Horoscopul arboricol sau celtic. Ce credeau druizii despre fiecare semn zodiacal și care sunt caracteristicile nativilor, conform celui mai vechi zodiac

Vărsător

Sunt șanse mari ca ziua de azi să te prindă numărând relațiile eșuate din trecut. Vor apărea si soluții privind finanțele.

Pești

Azi iei liniștea de acasă ca pe o adevărata misiune. Este o perioadă bună pentru a redecora casa.

Urmăriți mai multe detalii depsre horoscopul zilei, difuzat la Neatza cu Răzvan si Dani, accesând clipul video de mai sus.