Antena Căutare

Horoscopul zilei 3 septembrie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Astăzi cei mai mulți dintre noi ne începem ziua întorși pe dos de sentimente intense, fie că e vorba de gelozie, de tot felul de suspiciuni sau chiar de vinovăție. Spre seară, însă, vom depăși momentul.

horoscop Galerie
Horoscopul zilei 3 septembrie 2021 | Profimedia

Horoscopul zilei 3 septembrie 2021 Berbec

Sunt în continuare oameni în jurul tău care îți consum inutil energia și este strict responsabilitatea ta să scapi de ei. Dimineața devreme, în familie se poate isca o adevărată dramă. Din fericire, însă, mai spre seară, o să fi pus pe glume și pe distracție, spun astrele.

Horoscopul zilei 3 septembrie 2021 Taur

Verifică încă o dată dovezile pe care le ai la îndemână și abia apoi poți să decizi dacă să cumperi o mașină, să semnezi niște acte sau să pleci la un drum.

Horoscopul zilei 3 septembrie 2021 Gemeni

În prima parte a zilei buna dispoziție îți poate fi amenințată de griji financiare. În comunicarea cu oamenii apropiați, fă tot posibilul să nu îți dai aere de superioritate.

Horoscopul zilei 3 septembrie 2021 Rac

Ai nevoie și de mai multă stabilitate și să știi că nu o obții doar prin intermediul banilor, ci și prin prisma încrederii de sine. Dacă trăiești o poveste de dragoste cu cineva care are vreo legătură cu străinătatea, lucrurile încă sunt în ceață.

Citește și: Cum ne dezvoltăm feminitatea, în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat ne dezvăluie totul

Horoscopul zilei 3 septembrie 2021 Leu

Dacă în ultima vreme ai fost nemulțumit de cercul social în care te învârți, astăzi sentimentul se va amplifica. Alți nativi nu prea știu unde se situează exact într-o relație.

Horoscopul zilei 3 septembrie 2021 Fecioară

Te tentează să încerci ceva nou deși știi din start că nu e o idee bună. Totodată, tendința ta astăzi este să fugi de responsabilități, mai ales pentru că nu prea ai energie.

Horoscopul zilei 3 septembrie 2021 Balanță

Mulți nativi sunt foarte aproape să finalizeze un proiect și ar fi păcat să renunțe pe ultima sută de metrii. În orice caz, nativii ar trebui să știe că dacă au nevoie de ajutor, trebuie să îl și ceară.

Horoscopul zilei 3 septembrie 2021 Scorpion

Chiar dacă o persoană astăzi pare foarte bine intenționată și îți promite lucruri mărețe pe plan profesional, asigură-te mai întâi că este de încredere. Alți nativi s-ar putea să fie nevoiți ca la locul de muncă să pună piciorul în prag.

Citește și: Cum ne comportăm cu partenerul de cuplu, în funcție de cifra destinului

Horoscopul zilei 3 septembrie 2021 Săgetător

Mulți nativi simt astăzi nevoia să dea o replică destul de acidă, mai ales dacă sunt contraziși și se pare că principiile lor se ciocnesc de cele ale celor din jur și nu are cum să iasă totul prea bine.

Horoscopul zilei 3 septembrie 2021 Capricorn

Va fi nevoie de un efort în plus astăzi să rămâi politicos în anumite situații, iar cea mai mare energie o vei consuma pe rezolvarea unor chestiuni bănești.

Horoscopul zilei 3 septembrie 2021 Vărsător

Parteneriatele se complică și astăzi mai ales dacă ai de-a face cu o persoană autoritară. Pentru cei mai mulți nativi, astăzi este o zi în care este de preferat să se relaxeze în loc să înceapă proiecte noi.

Horoscopul zilei 3 septembrie 2021 Pești

Dimineață ai câteva momente în care ai unele ezitări și ai senzația că nu ești pe aceeași lungime de undă cu oamenii din jurul tău. Curând, însă, vei fi în toane mult mai bune.

Rețeta zilei la Super Neatza, 2 septembrie 2021. Rețetă de roșii umplute cu salată de toamnă, preparată de Vlăduț... Prognoza meteo 3 septembrie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x