Antena Căutare

Horoscopul zilei 4 noiembrie 2020. Racii sunt deschiși azi să vorbească despre sentimente, află ce se întâmplă cu Leii

Zilele bune au venit. Profită de ele și pune totul la punct.

Horoscopul zilei 4 noiembrie 2020
Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul zilei.Nativii Gemeni sunt experți în multitasking. | Antena 1

Berbec. Ai nevoie și de părerea altcuiva, deci îți va prinde bine să ceri un sfat celor din jur. Dacă stai la discuții tu toți, riști să pierzi vremea.

Taur. Ai nevoie de timp pentru a aranja lucrurile. Mintea ta aleargă în toate părțile și este aproape imposibil să te concentrezi într-un singur loc.

Gemeni. Astăzi ești expert în multitasking și nu te deranjează că la birou este foarte multă agitație. Ai multe idei și soluții creative care atrag complimentele de partea ta.

Rac. Ești deschis să vorbești despre sentimentele tale, mai ales că foștii iubiți trebuie să accepte că nu prea îți place să iei o decizie.

Leu. Ești super șarmant și toată lumea vrea să fie prin preajma ta.

Fecioară. Astăzi ești în priză și răspunzi rapid la toate sarcinile zile. Pentru a fi productiv, ai nevoie însă să te focusezi pe o singură activitate.

Citește și: Horoscop rune luna noiembrie, cu Mihai Voropchievici. Capricornii dau lovitura, Fecioarele, o lună plină de scandaluri

Balanță. Ți-ar prinde bine o schimbare de decor. Vestea bună este că poți primi și niște bani din străinătate.

Scorpion. Vrei sau nu, azi interacționezi cu o mulțime de oameni, dar spre seară îți vei da seama că dacă nu îi stăpânești, vei rămâne fără energie.

Săgetător. Azi treci mai ușor peste diferențele de opinie. În cazul în care ai făcut o scenă de gelozie de curând, o discuție sinceră rezolvă toate tensiunile.

Capricorn. Ce din jur îți vor lăsa azi spațiu să te manifești cum dorești.

Vărsător. Te atrag oamenii inteligenți. Pui la cale o escapadă amoroasă și ești deja în extaz.

Pești. Este o zi agitată. Te ajută să iei o pauză atunci când ești obosit. Spre seară, fie le vorbești părinților despre o nouă cucerire, fie noul partener te va prezenta părinților.


Prognoză meteo 4 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Cât de importantă este vitamina D în sănătatea organismului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x