Live acumFilm: Amnezie cu surprize
Prime Time 20:30Adela

Horoscopul zilei, 7 iulie 2020. Fecioarele pun presiune pe cei din jur. Ce zodie are noroc de bani

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul acestei zile. Fecioarele pun presiune pe cei din jur.

Astăzi putem avea parte de multe controverse și dialoguri difcile. Înțelept este să ne măsurăm bine cuvintele, înainte de a le rosti.

În relații, cei mai mulți dintre noi ne pierdem cu firea și nu ezităm să ne arătăm mânia. Din fericire, pe cât de repede ne aprindem, pe atât de repede ne și stingem.

Horoscop săptămânal 6-12 iulie, cu Camelia Pătraşcanu. Probleme în casa banilor, după Luna Plină din Capricorn

Horoscopul zilei, 7 iulie 2020

Berbec: Este o zi favorabilă să socializezi, respectând o singură condiție să eviți subiectele delicate. Starea ta de spirit nu este rea, dar nu ești nici în cea mai bună formă.

Taur: Cei născuți în zodia Taur fac calcule astăzi și este de preferat să fie atenți la sumele de bani pe care le distribuie sau le încasează pentru a nu se strecura erori. Nativii nu ar trebui să se avânte în mari cheltuieli.

Gemeni: Cei născuți în zodia Gemeni simt nevoia să se pună în evidență mai mult, să-i întreacă pe ceilalți, să fie primii într-o activitate, context și șansele ca voința să le fie îndeplinită sunt foarte mari.

Rac: Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să fie nevoiți să accepte niște compromisuri, să fie nevoiți să facă ceva ce nu-și doresc în mod neapărat dar le este benefic, fie financiar, fie profesional, fie într-o direcție importantă din viața lor.

Leu: Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să exagereze astăzi cu autoritatea în cuplu, cu controlul la locul de muncă sau al unei situații. Nativii vor să conducă, să demonstreze că pot face singuri ceva.

Cumpenele din viață în funcție de cifra destinului. Avertizarea lansată de Mihai Voropchievici

Fecioară: Cei născuți în zodia Fecioară au șansa să transmită și altora informațiile pe care le dețin, ceea ce au învățat, ceea ce au trăit. Practic, nativii își pot împărtăși experiența de viață și acest aspect le poate aduce succes și laude.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani!