Antena Căutare

Horoscopul zilei 8 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Aceasta va fi o săptămână foarte bună, în special în apropierea zilei de 11 februarie, când avem lună în Vărsător. Este recomandat să stabiliți deja ce vă doriți pentru a știi la ce anume trebuie să lucrați. Orice ai vrea, trebuie să te decizi pentru că sunt dorințe care se pot îndeplini.

horoscop
Horoscopul zilei 8 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii | profimedia

Astăzi ar putea fi o zi aglomerată, cu multe întâlniri, discuții și drumuri. Pe plan profesional, ne interesează să ne demonstrăm abilitățile, dar nu pentru a-i impresiona pe ceilalți. Pur și simplu avem nevoie să știm de ce suntem în stare. Pe plan financiar, suntem restrictivi, poate chiar zgârciți.

Horoscop 8 februarie 2021 Berbec

Dacă te-ai confruntat cu probleme legate de un prieten, o multinațională sau o organizație din care faci parte, acum apar soluții. Mulți Berbeci înțeleg astăzi că o prietenie este mult mai importantă ca să o strice dintr-o prostie.

Horoscop 8 februarie 2021 Taur

Astăzi poți avea un moment de inspirație în urma căruia să găsești o variantă prin care să îți mărești salariul. Nativii care au avut o idilă secretă la locul de muncă și lucrurile nu au mers cum au vrut ei, acum reușesc să iasă din încurcătură.

Horoscop 8 februarie 2021 Gemeni

Astăzi lași în urmă războiul principiilor dintre tine și ceilalți și alegi o nouă abordare. Pentru alți nativi care au relații la distanță, a sosit momentul adevărului. Sunt dispuși sau nu să se relocheze după partener?

Horoscop 8 februarie 2021 Rac

Astăzi se schimbă felul în care privești o relație sau o situație ce implică veniturile comune. Conversațiile despre subiecte intime sau financiare te ajută să înțelegi mai bine de ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat acum câteva zile.

citește și: Horoscop. Zodiile care își vor găsi un nou partener în luna iubirii, februarie 2021. Ei sunt norocoșii peste care vine dragostea

Horoscop 8 februarie 2021 Leu

Vezi cu alți ochi o relație sau o asociere. Mai mult ca sigur vei relua discuția despre câteva aspecte care în trecut te-au deranjat. De asemenea, mulți Lei renegociază și stabilesc noi condiții.

Horoscop 8 februarie 2021 Fecioară

Sunt unele detalii pe care le-ai omis când vine vorba de sănătatea ta sau de relația cu un coleg. Nu este o idee deloc rea să te programezi la un set de analize de rutină.

Horoscop 8 februarie 2021 Balanță

Reanalizezi conversațiile de acum ceva vreme și ajungi la concluzii diferite. Ai putea chiar să îți schimbi părerea despre un iubit sau o relație extraconjugală. S-ar putea să mai apară în peisaj și un fost.

Citește și: Horoscopul lunii februarie 2021: Gemenii iau decizii importante. Descopera ce îți rezervă astrele

Horoscop 8 februarie 2021 Scorpion

Poate că ai tăi au pus presiune pe tine legat de situația ta amoroasă sau au avut tot felul de reproșuri financiare. Partea bună este că azi problemele de familie vor fi privite din alt unghi și cu mai multă înțelegere.

Horoscop 8 februarie 2021 Săgetător

Ești cu gândul la bani, dar abordarea ta este una practică și mult mai prodentă astăzi. Este de așteptat așadar să fi perceput ca fiind zgârcit. În realitate, fie că ești conștient sau nu, îți este teamă să nu pierzi tot ce ai.

Horoscop 8 februarie 2021 Capricorn

Dacă ai fost trist pentru că ai pierdut niște bani, i-ai investit prost sau i-ai dat cuiva care nu a apreciat, astăzi te eliberezi de această angoasă.

citește și: Cele 4 zodii care se transformă total în următoarele săptămâni! Pe cine afectează Mercur retrograd în februarie 2021

Horoscop 8 februarie 2021 Vărsător

Mesajul pe care îl transmiți lumii poate fi interpretat greșit. Dacă bunele tale maniere au fost percepute ca tactică de seducție, astăzi poți clarifica situația.

Horoscop 8 februarie 2021 Pești

Astăzi este indicat să te debarasezi de un viciu sau de un obicei prost care stă în calea succesului tău. Vei avea o mai bună înțelegere a unor întâmplări din trecut, ceea ce îți va schimba starea de spirit.

Rețetă de prăjitură tăvălită prin nucă și nucă de cocos, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani... Rețetă de gulaș bavarez, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x