Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cele 4 zodii care se transformă total în următoarele săptămâni! Pe cine afectează Mercur retrograd în februarie 2021

Astrologii au dezvăluit care sunt cele patru zodii ce sunt din plin afectate de fenomenul de Mercur retrograd, în luna februarie 2021.

Potrivit specialiștilor, prima etapă de Mercur retrograd din acest an a început în data de 31 ianuarie și va ține până pe 19 februarie

sursa foto: Shutterstock

Când Mercur este retrograd e semn clar că multe dintre zodii ar putea să aibă de suferit. În fiecare an există trei sau patru astfel de perioade și astrologii ne avertizează din timp la ce ar trebuie să ne așteptăm, în funcție de zodie.

Horoscopul lunii februarie 2021. Cupidon îşi face simţită prezenţa

Potrivit specialiștilor, prima etapă de Mercur retrograd din acest an a început în data de 31 ianuarie și va ține până pe 19 februarie și va fi în legătură cu semnele de Aer (Vărsător, Gemeni, Balanță).

Patru zodii sunt afectate de Mercur retrograd în februarie 2021

Astrologii explică faptul că, atunci când acest fenomen se întâmplă, zodiile ar putea să înceapă să se simtă puțin confuze și să întâmpine anumite dificultăți la capitolul gândire sau comunicare.

Totuși, dincolo de aspectele negative există și anumite avantaje: unii nativi vor simți imboldul necesare pentru a face o schimbare semnificativă în viețile lor, în special din punct de vedere al relațiilor cu cei din jur.

citește și: Cele mai încăpățânate zodii ale astrologiei. Cu ei nu te poți pune niciodată

De asemenea, Mercur retrograd în semne de aer poate influența zodiile să acorde atenție sporită gesturilor și cuvintelor și dea astfel dovadă de mai multă maturitate în relațiile cu cei din jur.

citește și: Zodia ghinionistă în dragoste care își va găsi jumătatea în 2021. Ce semn va avea parte de un an nou plin de pasiune și iubire

Începând cu data de 31 ianuarie și până pe 19 februarie, multe dintre zodii se vor bucura de tot felul de oportunități profesionale sau personale, dar și cu anumite situații menite să scoată pe toată lumea din zona de confort.

Imagine ilustrativă cu cele 12 zodii din horoscop

Potrivit specialiștilor, fenomenul va ține până pe 19 februarie

Potrivit previziunilor, cele patru zodii care vor fi cel ami mult afectate de fenomenul de Mercur retrograd din luna februarie sunt taurul, leul, scorpionul și vărsătorul.

citește și: Horoscop 2021. Trei zodii ghinioniste vor avea cel mai greu an

Pentru cei patru nativi se anunță o perioadă destul de grea, fiindcă planetele îi vor „păcăli” să nu mai perceapă bine ce este cu adevărat important și ce este real. Timp de trei săptămâni, adică până undeva prin 25 februarie 2021, aceste zodii trebuie să fie extrem de atente la vorbe, la cuvinte, la gânduri și la gesturi.

Cele patru zodii afectate de Mercur retrograd în februarie 2021 vor fi preocupate de libertate, de iubire, de acceptare. Nativii vor încerca să descopere cum se trăiește cât mai autentic. Așadar, urmează o perioadă de gânduri, analize și autoanalize, anunță cei de la yourtango.com.

Recomandari