Antena Căutare

Horoscopul zilei, 9 martie 2020. Atenționări pentru o zodie care trece prin niște schimbări interioare

Horoscop Berbec - Este timpul să schimbi abordarea pe care ai avut-o până acum față de sănătate sau de felul cum te organizezi.

Horoscop Taur - Dacă ai anulat vreun priect, acum este timpul să îl duci la bun sfârșit. În plus,r elațiile cu copiii este posibil să aibă nevoie de ajustări.

Horoscop Gemeni - Te bucuri de satisfacțiile de pe planul profesional și cam neglijezi familia. Este cazul să ajungi la un echilibru.

Horoscop Rac - Ai făcut mai multe greșeli în ceea ce privește comunicarea cu rudele sau cu vecinii. Ar fi potrivit să renunți la critică și să fii mai tolerant.

Horoscop Leu - Te preocupă mai ales stabilitatea financiară. Nu este exclus să primești o sumă de bani pe care o aștepți de multă vreme. Indiferent de încasări încearcă să stabilești un buget de la care să nu te abați.

Horoscop Feciaoră - Dacă ai trebut prin vremuri tulburi cu persoana cu care îți împarți viața, vei reveni la sentimente mai bune. Totuși, în cazul unei împăcări să știi că nu ești tocmai realist!

Horoscop Balanță - În cazul în care nu te-ai simțit prea bine în ultima vreme își recomand să mergi la un control medical. Nu îți pune singur un diagnostic!

Horoscop Scorpion - Nu poți să faci mereu aceleași lucrui și să te aștepți la rezultate diferite. Este cazul să revizuiești felul în care te comporți într-o relație amoroasă sau de prietenie.

Horoscop Săgetător - Partea profesională este în centrul atențieie, iar Universul îți dă un apel de trezire. Poate că vei fi nevoit să preiei conducerea !

Horoscop Capricorn - Pentru a evita o serie de greșeli fii atent azi la modul în care comunici, la cumpărăturile pe care le faci și mai ales la cifre.

Horoscop Vărsător - Unii nativi ai zodiei se vor bucura de deblocarea unor sume de bani. Alții ar putea face o dramă pentru că nu își pot recupera datoriile. Nu ar strica să vă gentionați mai bine finanțele.

Horoscop Pești - Pentru mulți, ziua de astăzi ar putea fi o sărbătoare datorită unei cereri în căsătorie. În ori ce caz, semnarea unui parteneriat important te va încânta peste măsură.

Dani Oţil, şocat de preţurile la haine şi încălţăminte din magazinele din mall! "Am văzut niște adidasi la preț de ... Măsuri fără precedent din cauza coronavirusului! Este jale la granițe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x