Antena Căutare

Horoscopul zilei 9 septembrie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Deși în prima parte a zilei suntem în toane bune, înspre după-amiază ne confruntăm cu stări mai puțin plăcute.

horoscop Galerie
Horoscopul zilei 9 septembrie 2021 | Profimedia

Conflictele se iscă mai ales pentru că nu găsim o variantă să ne împărțim între oamenii dragi și carieră. Spre seară, optimismul pune din nou stăpânire pe noi și totul o să fie mult mai bine, spun astrele.

Horoscopul zilei 9 septembrie 2021 Berbec

Deciziile tale se bat cap în cap cu ale partenerului sau poate că o persoană apropiată o ține una și bună că metoda lui de acțiune este cea mai bună. Evident, nu face altceva decât să te înfurie.

Horoscopul zilei 9 septembrie 2021 Taur

La locul de muncă o conversație te agită destul de tare. Alți Tauri sunt dați peste cap astăzi după-amiază de rezultatul unor analize. Orice problemă are însă o soluție.

Horoscopul zilei 9 septembrie 2021 Gemeni

Nu profita de faptul că o persoană te place pentru a obține unele beneficii deoarece karma nu va fi prea prietenoasă. De fiecare dată când manipulezi pe cineva, vei fi manipulat la rândul tău.

Citește și: Cum ne dezvoltăm feminitatea, în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat ne dezvăluie totul

Horoscopul zilei 9 septembrie 2021 Rac

Uneori cei din familie nu știu când să se oprească și îți invadează spațiul personal. Astăzi va fi unul dintre acele momente când părinții, socrii sau chiar partenerul te calcă pe bătături.

Horoscopul zilei 9 septembrie 2021 Leu

Deși ai încredere în tine, ai momente când te cuprinde îndoiala sau chiar panica. Adu-ți aminte că de ceea ce îți este frică nu scapi. Așadar, focusează-te pe variante optimiste, nu pe ce ar putea merge prost.

Horoscopul zilei 9 septembrie 2021 Fecioară

Loialitatea ta este posibil să fie testată astăzi. Dacă lucrurile merg bine între tine și partener, nu mai căuta alte surse de distracție. Nu de alta, dar tocmai tu, omul calculat, poți arunca liniștea casei în aer.

Horoscopul zilei 9 septembrie 2021 Balanță

Hai să vedem cine încearcă să te controleze și să pună stăpânire pe tine. Nu de alta, dar nu merită să își consume energia. Toată atenția ta ar trebui să fie acum îndreptată asupra acelui proiect din viața ta despre care știi deja că va avea mult succes.

Horoscopul zilei 9 septembrie 2021 Scorpion

Evident că oamenii au planuri secrete și acționează pe la spatele tău. Dar, dacă e să fim sinceri, și tu aplici de multe ori această strategie. Drept urmare, nu ar trebui să fie motiv de supărare.

Citește și: Previziunile numerologice pentru toamna lui 2021. Numerologul Corina Stratulat ne împărtășește noi informații

Horoscopul zilei 9 septembrie 2021 Săgetător

Prietenii sau colegii tăi nu sunt un etalon când vine vorba de a defini succesul. Așa că nu mai pune presiune inutilă pe tine. Cu siguranță vei reuși în tot ceea ce ți-ai propus în ritmul tău.

Horoscopul zilei 9 septembrie 2021 Capricorn

Este foarte posibil să fi prins în mijlocul unui conflict astăzi. Alți native se plâng se un șef dominator. Mai sunt și Capricorni nemulțumiți că jobul le-a acaparat toată viața și nu mai au deloc timp și pentru ei.

Horoscopul zilei 9 septembrie 2021 Vărsător

Încearcă să te eliberezi de toate angoasele pe care le porți după tine. De asemenea, nu uita că nu merită să demonstrezi cuiva care este adevărul. Timpul se va ocupa de asta.

Horoscopul zilei 9 septembrie 2021 Pești

Câteodată este mai bine să nu ceri părerea nimănui deoarece s-ar putea să nu fi prea încântat de feedback. Spre seară, însă, nu vei putea ignora fluturașii din stomac.

Prognoza meteo 8 septembrie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Rețeta zilei la Super Neatza, 9 septembrie 2021. Zacuscă de vinete cu gălbiori, preparată de Vlăduț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x