Antena Căutare

Idei de cadou de Crăciun cu bunătăți de la băcănie

Pentru că se apropie cu pași repezi Crăciunul, pe lângă cadourile pe bază de obiecte materiale: haine, parfumuri, vedeți și câteva idei de cadou de Crăciun cu bunătăți de la băcănie.

Idei de cadou de Crăciun cu bunătăți de la băcănie
Mădălina Iacob prezentând un coș cu bunătăți de la băcănie pentru cadoul de Crăciun

În direct de la un bistro din București, Floriana Iacob, reporter la Neatza cu Răzvan și Dani, alături de Monica Vlad, antreprenor, ne oferă câteva idei de cadou de Crăciun cu bunătăți de la băcănie.

Mai sunt câteva zile până la mult îndrăgitele sărbători de iarnă, iar dacă sunteți în pană de idei în legătură cu cadourile pe care le oferiți celor dragi, așa că venim în întâmpinarea voastră cu câteva idei de altfel de cadouri, poate mai utile decât cele cu care sunteți deja obișnuiți.

Ce putem pune dintr-o băcănie într-un coș de cadouri?

De menționat că într-o băcănie putem găsi o sumendenie de produse alimentare de la mirodenii, condimente, la siropuri, băuturi pe bază de alcool, dulcețuri și conserve de casă, dar și multe alte ingrediente.

Sunt produse hand made, preparate din legume și fructe naturale adunate din grădinile oamenilor dornici de mâncărurile sănătoase, așa cum erau pe vremuri. Iar dăruite celor dragi, nu au cum să nu fie apreciate, mai ales că toate pot fi incluse în diverse bpreparate, sau puse direct pe pe mesele sărbătorilor de iarnă.

Citește și: Idei de cadouri artizanale cu motive tradiționale, perfecte pentru sărbătorile de iarnă

Iar pentru coșul cu daruri de Crăciun putem alege după gustul fiecăruia, începând cu siropurile aromate cum este un sirop fin de trandafiri, continuând cu dulcețurile delicate și mai rar preparate cum ar fi o dulceață de nuci verzi. Nu uităm nici de zacusca preferată: de vinete, de ciuperci, sau de legume combinate. Urmează murăturile mult adorate pe masa de Crăciun lângă friptura festivă și garnitura preferată. Aici putem aminti de gustoșii ardei umpluți cu salată de varză, de gogoșarii cu conopidă, sau murăturile asortate.

Pe lângă siropurile dulci, mai punem și una dintre băuturile alcoolice preferată, cum ar fi o palincă de casă, un lichior, sau un vin bun.

Mai sunt și deserturile preparate în casă cum ar fi o tartă bună, o plăcintă, sau un cozonac, dar și mirodenii care pot inunda casa cu parfumul lor.

Citește și: Idei de deserturi fine cu fructe și ciocolată perfecte pentru un candy bar

Un coș cu produse de băcănie gustoase și sănătoase este mai mult decât ideal pentru a constitui un cadou de Crăciun.

Pentru a afla mai multe idei de cadou de Crăciun cu bunătăți de la băcănie oferite de Monica Vlad, dar și pentru a afla cum puteți intra în posesia acestora, accesați materialul video de mai sus.

Idei de mic dejun copios ca la curțile regale, de la Chef Munti... Gustări cu fructe și legume deshidratate cu arome de iarnă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x