Antena Căutare

Idei de deserturi fine cu fructe și ciocolată perfecte pentru un candy bar

Echipa de la Neatza prezintă, în pragul sărbătorilor de iarnă, câteva idei de deserturi fine cu fructe și ciocolată perfecte pentru un candy bar.

deserturi fine cu fructe și ciocolată Galerie
Pancakes și frigărui cu fructe și ciocolată, într-un candy bar

În direct de la un candy bar din bucurești, Florina Iacob, reporter la Neatza cu Răzvan și Dani, alături de Ana Maria Tiron, antreprenor la Căsuța roz din poveste, ne oferă câteva idei de deserturi fine cu fructe și ciocolată perfecte pentru un candy bar.

Pe lângă multitudinea de sortimente de turtă dulce, desert la mare căutare în preajma sărbătorilor de iarnă, de fapt, desert tradițional al sărbătorilor de iarnă, ne mai putem răsfăța și cu alte tipuri de deserturi mai simple, sau mai complexe, după preferințe.

Candy barul, se știe deja că oferă pe piața dulciurilor o multitudine de deserturi deosebite, pline de culoare și favoare ce pot fi oferite ca și cadouri de sărbători.

Cele mai la îndemână astfel de deserturi sunt pancakes-urile cu ciocolată și fructe, dar și deserturile sub formă de frigărui cu fructe și ciocolată. Acestea din urmă sunt foarte versatile, întrucât avem o varietate de fructe pe piață pe care să le folosim, dar sunt și atractive, mai ales în rândul copiilor.

Citește și: Cum faci cele mai pufoase clătite americane cu banane și sos caramel!

Atracția sezonului, atât în rândul celor mici, cât și al celor mari, sunt, fără doar și poate, căsuțele 3D din turtă dulce, glazurate în diverse culori. Nici brăduții din turtă dulce nu sunt mai prejoși, cu cât sunt mai înalți, cu atât sunt mai atractivi.

Idei de deserturi fine cu fructe și ciocolată perfecte pentru un candy bar

Căsuțe 3D din turtă dulce și brăduț din turtă dulce

Citește și: Învățăm să facem turtă dulce în casă cu Marian Duță la atelierul de turtă dulce

Sunt deserturi pe care le putem prepara și noi acasă, dacă timpul ne permite, dar pe care le găsim și le putem comanda la candy bar.

Pentru mai multe detalii despre Idei de deserturi fine cu fructe și ciocolată perfecte pentru un candy bar, dar și pentru a vedea de unde se pot comanda, accesați materialul video de mai sus.

Prima apariție a Ramonei Olaru la Neatza. Imagini de colecție din 2013... Rețetă de antricot de vițel cu ceapă și sos de rodie, gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x