Căutare Live

Imaginea zilei. Cum arăta juratul X Factor, Florin Ristei, în prima zi de școală: "Aveam mileu la gât!"

Prezent la Neatza cu Răzvan și Dani, juratul X Factor, Florin Ristei, a prezentat o poză cu el din prima zi de școală.

Imaginea zilei. Cum arăta juratul X Factor, Florin Ristei, în prima zi de școală: "Aveam mileu la gât!"

Juratul Florin Ristei și-a clădit întreaga carieră cărămidă cu cărămidă, încă de la primii bani câștigați. Astăzi vedem o poză cu Florin Ristei de când era în prima zi de școală.

În 2013, când a urcat pe scena X Factor la insistențele prietenilor, Florin Ristei nu era complet necunoscut. ”Concursul m-a readus în atenția publicului care, probabil, începea ușor-ușor să uite perioada anilor 2000. M-au cunoscut un pic mai matur, aveam 26 ani atunci, și am avut ocazia să le arat toți pașii pe care i-am făcut pe plan profesional și care, se pare, au funcționat”, spune Ristei, care a câștigat X Factor în 2013.

Dieta care îl ajută pe Florin Ristei să se păstreze în formă: "După ora 22.00, multă, multă...". X Factor, din 11 septembrie, de la 20.30

Premiul obținut a fost însă reinvestit, ca de altfel, mare parte din câștigurile sale din întreaga carieră. ”Întotdeauna mare parte din câștiguri au fost reinvestite în ceva ce avea legătura cu drumul meu muzical. La 13-14 ani am reușit să cumpărăm un apartament foarte mic la București, pe care îl foloseseam când veneam la concerte, și în general tot ce produceam ajungea reinvestit în studiu și echipamente. Cu premiul de la X Factor am plătit impozit, am achitat creditul pentru apartament, și am investit în echipamente muzicale”, a mai spus Ristei.

Florin Ristei, cel mai bun an din carieră. De la fost concurent, la jurizat talente într-un show imens: "Mi s-a făcut pielea de găină pe mine, doar auzind". X Factor reîncepe la Antena 1, în această seară de la 20:30

Sezonul X Factor cu numărul nouă a avut premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, și a adus muzică de neoprit, dar și momente emoționante.

Două nume noi, Loredana Groza și Florin Ristei își vor ocupa locurile la masa juraților alături de Delia și Ștefan Bănică, iar Răzvan Simion și Dani Oțil revin în calitate de prezentatori pe scena X Factor. Totodată, în timp ce Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei vor căuta factorul X în cel de-al nouălea sezon, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu, în cadrul unei producții care va fi difuzată exclusiv online.

Florin Ristei și Cătălin Oprișan, amintiri din școala generală: "Eram atât de fraier încât nici nu aveam o fată pre... Horoscopul zilei, 14 septembrie 2020. Unii nativi își rezolvă, astăzi, problemele...
Ultimele știri