Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Dani Oțil, încoronat în direct, la ”Neatza”! Răzvan Simion nu s-a putut abține: ”Ce privire trufață ai! Te-aș vedea la Miss Piranda!”

 

Puși mereu pe șotii, Răzvan Simion și Dani Oțil au fost, din nou, protagoniștii unui moment cât se poate de inedit. 

Mai exact, Răzvan a decis să-l încoroneze pe Dani, așa că ”înarmat” cu un piaptăn, un pulverizator cu apă și o coroană, el s-a apucat de treabă.

”Tu trebuie să ai o anumită conduită. Nu poți să te prezinți așa, oricum. În funcție de eveniment, trebuie să-ți alegi coafura.”, i-a spus Răzvan Simion kui Dani, în timp ce-i așeza părul. 

Ce a ieșit, vedeți urmărind clipul de mai sus! 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI