Antena Căutare

Dani Oțil, anunț neașteptat despre Flavia, în direct, la TV: ”Răutatea mea gratuită a transformat-o!” Sexy asistenta a reacționat: ”E cu fericire maximă!”

Dani Oțil a dezvăluit, în direct, în cadrul emisiunii de astăzi, că a reușit să o convingă pe Flavia să adopte un obicei inedit.

Dani Oțil a dezvăluit, în direct, în cadrul emisiunii de astăzi, că a reușit să o convingă pe Flavia să adopte un obicei inedit.

Mai exact, el a dezvăluit că Flavia a început să alerge, după ce i-a spus că după un antrenament scurt va avea nevoie de o pauză lungă de timp.

”Nu știu dacă știți, dar între noi, în gașca noastră de sportivi avem un nou alergător. Flavia, pentru că am abuzat-o moral și i-am spus că după un scurt antrenament o să mai alerge decât după șase luni, răutatea mea gratuită a transformat-o într-un zimbru.”, a spus Dani.

De cealaltă parte, Flavia s-a arătat foarte entuziasmată:

”Am șase antrenamente. Am alergat și singură, dar nu. Îmi place foarte mult, iar obiectivul meu e să adaug în fiecare zi un kilometru. E cu fericire maximă”, a mărturisit Flavia.

Smiley News! Cel mai nou exercițiu care se execută în sălile de fitness: ”Nu-ți trebuie greutăți, ai nevoie doar de un b... Dani Oțil, încoronat în direct, la ”Neatza”! Răzvan Simion nu s-a putut abține: ”Ce privire trufață ai! Te-aș vedea la M...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x