Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Interviu cu un campion! Marian Drăgulescu s-a întors în sala de antrenament! „Chiar dacă ești campion, tocmai asta e și ideea...”

Marian Drăgulescu este cel mai titrat gimnast român din toate timpurile, iar performanțele sale sunt greu de egalat. Totuși, cum arată o zi din viața unui campion?

Marian Drăgulescu este cel mai titrat gimnast român din toate timpurile, iar performanțele sale sunt greu de egalat. Totuși, cum arată o zi din viața unui campion?

La Campionatele Europene din 2004 a câștigat patru medalii de aur, devenind astfel unul dintre principalii pretendenți la medaliile olimpice la Jocurile Olimpice de vară din 2004 de la Atena.

Pentru cei care nu știu, Marian Drăgulescu are 31 de medalii și mii de ore de antrenament la activ. Antrenorii săi au fost foarte stricți cu el, iar când era nevoie, gimnastul era și bătut.

În sala unde se antrenează Lotul Masculin de Gimnastică, din cadrul Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu”, Marian Drăgulescu muncește din greu.

Mulți sunt tentați să creadă că odată ce ai ajuns în vârf, antrenamentele devi mai ușoare. Doar că Marian Drăgulescu demonstrează contrariul. Întors de la Cluj, sportivul a și intrat în sala de antrenament.

„Chiar dacă ești campion, tocmai asta e și ideea. Sa nu renunți, ci să mergi mai departe”

Ce îl motivează?

„Atâta timp cât îți place ceea ce faci și când ești printre cei mai buni e greu să renunți. Sper să fiu sănătos și să ajung la Olimpiada din 2020 de la Tokyo”

Află mai multe despre campionul nostru în clipul video de mai sus!