Antena Căutare

Îți mai amintești de Mihai Trăistariu și de anii în care cântai „Banana”? Cum arată azi artistul care i-a cucerit pe toți cu vocea sa inconfudnabilă

Cine nu a dansat măcar o dată pe piesa „Banana” a lui Mihai Trăistariu? Cum arată astăzi artistul care ne-a cucerit pe toți cu hiturile sale?

Cine nu a dansat măcar o dată pe piesa „Banana” a lui Mihai Trăistariu? Cum arată astăzi artistul care ne-a cucerit pe toți cu hiturile sale?

Mihai Trăistariu este un cântăreț cunoscut pe plan internațional. Originar din România, provine dintr-o familie de artiști. Tatăl său, Gheorghe Trăistariu, a fost pictor, iar mama sa, Natalia Trăistariu, a studiat medicina și a cântat în tinerețe.

Invitat la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, artistul care i-a cucerit pe toți cu piese precum „Banii și fetele”, „Singur” și „Mama”. Azi a venit să cânte hitul „Banana”, cu care a făcut spectacol.

Și dacă vrei să savurezi mai multe momente din emisiune, atunci intră pe pagina oficială „Neatza cu Răzvan și Dani”!

Râzi cu lacrimi! Băieții de la „Noaptea Târziu” au lansat un super cover! „Ea este loftista, vine în cârd de patru și se... Lidia Buble dă detalii savuroase chiar în timpul emisiunii! „Pe acasă e mare dezordine”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x