Antena Căutare

Râzi cu lacrimi! Băieții de la „Noaptea Târziu” au lansat un super cover! „Ea este loftista, vine în cârd de patru și se pune-n bar ca trista”

Băieţii de la "Noaptea Târziu" au transformat melodia lui MC Kevinho, "Olha a Explosao " în "Loftista "! Și varianta românească sună demențial!

Băieţii de la "Noaptea Târziu" au transformat melodia lui MC Kevinho, "Olha a Explosao " în "Loftista "! Și varianta românească sună demențial!

„Trăiește mai mult pe Insta/Ea este loftista/Vine în cârd de patru și se pune-n bar ca trista/Toți îi zic PR-ița, stilată domnița/Vrea să prindă o masă unde vine artifica”

Versurile băieților sunt cu adevărat savuroase și au făcut spectacol de zile mari pe plaja unde băieții de la „Neatza cu Răzvan și Dani” aduc distracție și voie bună.

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi spectacolul! Și pentru mai multe faze interesante nu uita să intri pe pagina emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”!

Manualul de Educație fizică și sport pentru clasa a V-a tocmai a ieşit de "subt" lumina tiparului. Cătălin Opr... Îți mai amintești de Mihai Trăistariu și de anii în care cântai „Banana”? Cum arată azi artistul care i-a cucerit pe toț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x