Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

„La birou” e piesa perfectă pentru băieții răi! Uddi și Mihai Nae, show de zile mari la Neatza

Invitați la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, Mihai Nae și Uddi au făcut show de zile mari cu piesa „La birou”!

După hituri precum „Ea vrea” și „Aseara ți-am luat basma”, Uddi și-a surprins din nou fanii cu o super piesă, perfectă pentru a fi ascultată în mașină, la mare sau în drum spre...birou!

UDDI A LANSAT PIESA „LA BIROU”

Pentru cei care nu își amintesc, în sezonul 2 al emisiunii X Factor, Uddi (Dragoș Udilă) a fost alături de Natalia Selegean, Ioan Man, Tudor Turcu și Iulia Glăvan în echipa lui Cheloo, cea a concurenților peste 25 de ani.

citește și: Voia să fie fermier, dar jurații „X Factor” nu îl văd cu furca în mână, ci cu microfonul pe scenă! Dragoș Udilă, ne-ai impresionat până la lacrimi!

„La birou” e piesa perfectă pentru băieții răi! Uddi și Mihai Nae, show de zile mari la Neatza

Dragoș Udilă, spectacol de zile mari la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani

Chiar dacă nu a reușit să câștige, n-a mai durat mult până ce Uddi să ajungă extrem de cunoscut și să scoată hit după hit.

Ba mai mult decât atât, pe Uddi l-am văzut și în band-ul emisiunii Antitalent de la emisiunea Antena 1, semn că acesta chiar este un artist extrem de talentat, capabil să facă show în orice împrejurare!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să asculți și tu cea mai nouă piesă a lui Uddi!

Video