Antena Căutare

Lacrimi de emoție și un moment UNIC! Dani îi face o promisiune neașteptată mamei Flaviei! „Vă iau grija de pe capul dumneavoastră și...”

Flavia aproape că plânge de emoții în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, fiindcă mama sa i-a transmis un mesaj cu adevărat special!

Flavia aproape că plânge de emoții în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, fiindcă mama sa i-a transmis un mesaj cu adevărat special!

Mama Ana a fost sunată în timpul emisiunii și aceasta a povestit mai multe despre frumoasa sa fiică, despre care am aflat că a fost o soră excelentă pentru cei doi frați ai săi.

Chiar dacă este vegetariană și asta o încurcă puțin, mama Flaviei i-a mărturisit fiicei sale motivele pentru care este mândră de ea. Și așa cum era de așteptat, frumoasa blondină a fost vizibil emoționată și aproape că a dat în lacrimi!

Dani face o promisiune mamei Flaviei, căreia îi spune ”mamă”! Iar dialogul este savuros:

„ -Îmi iei o foarte mare grijă de pe cap...

- Da, vă iau grija de pe capul dumneavoastră și o pun pe capul meu!

- Mai întâi trebuie să treci niște probe”, a fost dialogul dintre cei doi.

Despre ce este vorba mai exact? Află urmărind clipul video din „Neatza cu Răzvan și Dani”!

Dani, dezvăluiri din dosarul lui de copil! „Am băut din biberon până în clasa întâi și ai mei chiar au crezut că...”... Dani Oțil a dezvăluit ce boală i-a marcat copilăria! „Mă uitam în ochii lui frate-miu și el efectiv a refuzat...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x