Antena Căutare

Dani Oțil a dezvăluit ce boală i-a marcat copilăria! „Mă uitam în ochii lui frate-miu și el efectiv a refuzat...”

Cu ocazia zilei de 8 Martie, matinalii nu au ratat ocazia de a povesti mai multe despre amintirile și despre copilăria lor! A fost și cazul lui Dani Oțil, care a dezvăluit ce boală are!

Cu ocazia zilei de 8 Martie, matinalii nu au ratat ocazia de a povesti mai multe despre amintirile și despre copilăria lor! A fost și cazul lui Dani Oțil, care a dezvăluit ce boală are!

Mai exact, simpaticul matinal a mărturisit că de mic a avut o bilă leneșă și asta i-a cauzat numeroase probleme care, culmea, apăreau doar în weekend și niciodată în timpul săptămânii, ca să poată chiuli și el de la cursuri.

Așa cum a dezvăluit, Dani va scrie o carte despre viața sa! Matinalul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a povestit cum odată, bolnav fiind și aflat în imposibilitate de a mânca, tatăl său s-a dus și a făcut rost de două portocale, deși era pe vremea comunistă în care la piață găseai doar mere.

„Nu știu de unde le-a adus și cum a făcut, dar știu că le-am mâncat. Și mă uitam la ochii lui, care nu mai văzuse de mult timă. Dar fratele meu nu a vrut să ia nici măcar o feliuță, mi-a lăsat mie totul. Mă urmărește și acum imaginea asta...Dar nu vreau să discut mai multe fiindcă îmi dau lacrimile și eu sunt de fier!”, a mărturisit Dani în emisiune!

Lacrimi de emoție și un moment UNIC! Dani îi face o promisiune neașteptată mamei Flaviei! „Vă iau grija de pe capul dumn... Dani Oțil i-a făcut mamei sale cea mai frumoasă declarație de 8 Martie! ”Mamă, te pup și te iubesc! Mulțumesc că nu ne-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x