Antena Căutare

Lavinia Goste și Marius Zorilă, Paște în izolare. Frumoasa artistă a încântat publicul de la Neatza, cu o cântare live prin videocall

Invitată prin videocall la Neatza cu Răzvan și Dani, Lavinia Goste și Marius Zorilă au explicat cum își petrec timpul în izolare.

Invitată prin videocall la Neatza cu Răzvan și Dani, Lavinia Goste și Marius Zorilă au explicat cum își petrec timpul în izolare.

Lavinia și Marius, aflați la masă în a doua zi de Paște, alături de minunatele lor fiice au povestit despre obiceiul familiie lor cu ocazia sărbătorilor pascale.

Gaşca Zurli - "Pupici cu sclipici"

Lavinia regretă faptul că nu a putut fi alături de familia ei, de la Satu Mare, anul acesta. Se bucură însă, alături de fete și profită de situație pentru a petrece cât mai mult timp împreună.

În anii precedenți, Lavinia spune că de Paște nu putea petrece atât de mult timp cu familia, deoarece era plecată, atât ea cât și soțul ei, la concerte.

Frumoasa sătmăreancă a încântat publicul de la Neatza cu o cântare live.

Urmăriți-o accesând clipul video de mai sus, prezentat în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil cântă alături de Gașca Zurli. Moment de senzație la Neatza."Dani, dar ce voce frumoasă ai!"... Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 22 aprilie 2020. Taurii pot avea dificultăți la locul de muncă. Ce zodii ar putea avea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x