Antena Căutare

Dani Oțil cântă alături de Gașca Zurli. Moment de senzație la Neatza."Dani, dar ce voce frumoasă ai!"

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", "Gașca Zurli" a adus bucurie în suflete și zâmbete pe chipurile copiilor din întreaga țară. Marți de dimineața au făcut senzație, atunci când Dani li s-a alăturat și a cântat alături de ei.

În fiecare zi, la Neatza cu Răzvan și Dani, Gașca Zurli vine cu idei de activități pentru copiii aflați în izolare.

Dani a stat de vorbă cu fetița Zurli și i-a dezvăluit faptul că el cântă alături de ea, urmărind-o pe youtube. Provocarea a venit repede din partea fetiței Zurli care i-a propus lui Dani să se filmeze când face asta.

Mirela Retegan și Gașca Zurli, surpriză la Neatza cu Răzvan și Dani! Cum îi învățăm pe cei mici să facă economii?

Dani, însă, se pare că are într-adevăr voce și ureche muzicală. El a fredonat alături de Gașca Zurli, prezentă în platou la Neatza și se pare că într-adevăr versurile melodiei lor îi sunt cunoscute, carismaticului prezentator.

"Mi-e foarte greu să țin ritmul cu voi", le-a mărturisit Dani.

Gaşca Zurli - "Pupici cu sclipici"

Dani și Fetița Zurli s-au întrecut în ghicitori. Cine a câștigat confruntarea, vedeți accesând clipul video de mai sus, prezentat în cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani."

Gașca Zurl este prezentă zilnic la Neatza și aduce zâmbete pe fața copiilor, venind mereu cu noi provocări și jocuri, pentru ca aceștia să suporte mai ușor izolarea.

Connect-R și Elianne cântă melodia "Vrăjitori", la Neatza cu Răzvan și Dani... Lavinia Goste și Marius Zorilă, Paște în izolare. Frumoasa artistă a încântat publicul de la Neatza, cu o cântare live p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x