Antena Căutare

Lavinia Goste și Marius Zorilă, show incendiar la Neatza! "Când unul e supărat, celălalt să tacă, iar Marius respectă foarte mult aceste vorbe" | Video

Lavinia Goste si Marius Zorilă au oferit un show incendiar, iar momentul de sinceritate al artistei a adus zâmbete în platoul de la "Neatza".

Invitați la Neatza cu Răzvan cu Dani, Lavinia Goste și Marius Zorilă au cântat piesa "Cu bărbat frumos."

Cei doi artisti au vorbit despre relația lor de cuplu, care durează de paisprezece ani și despre lucrurile care i-au adus impreună. Cuplul are împreună două fiice.

Lavinia Goste și Marius Zorilă, Paște în izolare. Frumoasa artistă a încântat publicul de la Neatza, cu o cântare live prin videocall

Lavinia Goste este o artistă de muzică populara din Ardeal, este de origine din județul Satu Mare și este considerată una dintre cele mai bune voci din muzica populară românească.

"Când unul e supărat, celalalt să tacă, iar Marius respectă foarte mult aceste vorbe", a spus artista.

Momentul sincerității Laviniei a stârnit amuzamentul lui Razvan, care a râs în hohote.

Școala Zorilă, singura din România de acest gen

Cuplul a înființat singura școală de educație muzicală și folclor din România, respectând curriculum-ul școlar. Școala lor este in curs de acredirtare și își doresc în felul acesta să transmită mai departe folclorul românesc.

Lavinia Goste, Ciocârlia din Ardeal, destăinuiri din familie: ,,Îmi place să mă țină în brațe,,

Concertul artiștilor din semptembrie de la Sala Palatului a fost reprogramat pentru data de 15 august, respectiv 8 septembrie.

Urmăriti și ascultati melodia cuplului Lavinia Goste și Marius Zorilă, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Răzvan si Dani.

Ruby, apariție fierbinte, la Neatza! Care este "defectul" artistei și la ce tertipuri recurge pentru a fi iert... Ce nu se vede la televizor! Cum își încep diminețile Răzvan și Dani! "Este povestea vieții mele, în fiecare diminea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x