Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Lidia Buble, mai sinceră ca niciodată: "Acum patru ani am cântat prima dată la Neatza! Nu știam nimic de Răzvan!"

Lidia Buble a cântat pentru prima dată la Neatza în urmă cu patru ani. Artista nu auzise până atunci de Răzvan.

Lidia Buble a cântat pentru prima dată la Neatza în urmă cu patru ani. Artista nu auzise până atunci de Răzvan. De atunci, între cei doi a funcționat legea atracției, dar nu din prima.

Acum, în 2018, Lidia îl descrie pe matinal ca fiind „o dulceață” și „bărbatul perfect”, dovada clară că dragostea lor e mai puternică ca niciodată și a rezistat în timp. Răzvan s-a implicat în demersurile artistice ale partenerei lui și o sprijină în tot ceea ce face.

Matinalul nu a crezut-o inițal că o cheamă Buble. „da, măi, și eu sunt De Niro”, a fost replica lui. I-a cerut buletinul și s-a convins că nu a mințit. „A fost cel mai scurt și mai enervant interviu!”, a spus atunci Răzvan. Apoi, la a doua apariție în emisiune, Răzvan i-a mărturist Lidiei că are o „voce hipnotică” și că „îl ia capul”. Și de atunci, continuarea o știți și voi.

Acel moment a fost dezarhivat și cei doi amorezi am putut să revadă momentul în care s-au îndrăgostit, în 2014.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!