Antena Căutare

Loredana, așa cum nu ai mai văzut-o! De ce are o bară în sufragerie și cât de pricepută e la gătit

Dani Oțil a stat de vorbă cu frumoasa jurată a emisiunii Next Star și astfel am putut afla detalii incredibile despre viața ei, despre cât de pricepută e la gătit și despre ce sporturi practică, chiar în sufragerie!

Un moment cu adevărat special din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani a fost cel în care Loredana, printr-un apel video, ne-a dezvăluit lucruri mai puțin știute despre ea!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un detaliu surprinzător a fost când am aflat că artista are o bară în sufragerie, la care face zilnic exerciții pentru un fizic de invidiat.

Totuși, Loredana a dezvăluit faptul că ea a învățat să gătească atunci când a plecat de la casa părinților și a venit la București. Și cu atât mai mult nu a renunțat la ideea de gătit nici când și-a întemeiat o familie, mai ales că s-a pus mereu accentul pe alimente sănătoase și o dietă benefică pentru organism.

Loredana le-a arătat fanilor că este nu doar o artistă greu de egalat, ci și o gospodină desăvârșită. Jurata emisiunii Next Star gătește pentru familia ei, dar o face în stil propriu, alegând și rețete ceva mai exotice.

Am urmărit-o pas cu pas cum adaugă ingredientele și cum pregătește totul, semn că Loredana chiar se pricepe la gătit!

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să descoperi momentul special cu Loredana!

Mesaj emoționant pentru cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”! Răzvan Simion, impresionat! „Ne-am luat toate... Andreea Bălan, izolată acasă de 25 de zile! Cum își distrează artista fetele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x