Antena Căutare

Fotografiile Luizei Manita au încins atmosfera în platoul Neatza! Candidata „Cea mai sexy mămică” l-a lăsat mut pe Dani Oțil: „Vreau să le arăt copiilor mei ce mămică sexy au avut”

Luiza Manita s-a încris la concursl „Cea mai sexy mămică”, de la Neatza cu Răzvan și Dani, cu o fotografie ce l-a lăsat fără cuvinte pe Dani Oțil.

E sexy, nu glumă! Luiza Manita a luat în serios tilul concursului de la Neatza cu Răzvan și Dani și a trimis o fotografie ce nu lasă mult de lucru imaginației.

„Dacă tot se numește concursul „Cea mai sexy mămică”, hai să trimit o poză sexy, nu în grădină. udând florile sau făcând mâncare în bucătărie.

Am un prieten fotograf și când mă simt eu mai fresh, când fac sport mai mult și îmi place cum arăt în momentul acela, fac ședință foto.

Peste ani, vreau să le arăt copiilor mei ce mămică sexy au avut”, a explicat candidata.

Întregul moment, în materialul video de mai sus, din Neatza cu Răzvan și Dani.

Căutăm „Cea mai sexy mămică”

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani lansează a cincea ediție a concursului „Cea mai sexy mămică”! Cerințe minime: mămică, zâmbet fermecător și veselie naturală.

Dacă frumusețea și veselia ta sunt apreciate de public ... ai luat titlul !

Înscrie-te în cea mai frumoasă competiție dintr-o emisiune de televiziune! Atenție, acest anunț se adresează persoanelor pregătite pentru celebritate!

Ramona Olaru a adus un accesoriu din dormitorul iubitului ei, la Neatza cu Răzvan și Dani: „Știu eu ce se joacă ei acasă... Recomandări de weekend 18-19 aprilie 2019. Cum poţi să te distrezi, chiar dacă ești în izolare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x