Antena Căutare

Număr de magie halucinant! Magicianul Johannes ne învață cum să ne surprindem prietenii: "Ar fi trebui să-ți spun ce bine îmi pare că te cunosc, dar tu mă sperii de fiecare dată!"

Celebrul magician Johannes îl șochează pe Răzvan cu  cele mai tari trucuri de magie: "Vai de mine, nu pot să cred așa ceva! Te-au mai lăsat să treci vama?"

Celebrul magician Johannes îl șochează pe Răzvan cu cele mai tari trucuri de magie: "Vai de mine, nu pot să cred așa ceva! Te-au mai lăsat să treci vama?"

Magicianul Johannes a fost invitat în platoul de la "Neatza cu Răzvan și Dani" pentru a ne învăța cele mai neașteptate trucuri cu cărți de joc și nu numai. Bărbatul a început de mic să își dezvolte această pasiune, iar acum a ajuns să realizeze performanțe uimitoare, încât să îi lase pe toți cu gura deschisă.

Prima oară a început cu un mic truc de cărți de joc, iar apoi a continuat cu numere de magie care i-au pus pe jar atât pe telespectatori, cât și pe colegii de la "Neatza cu Răzvan și Dani"
Nu rata momentul video magic și ia aminte cum să îți surprinzi prietenii:

În ce epocă istorică ai fi vrut să trăiești? Dani Oțil și Răzvan Simion lansează provocarea zilei: "În România avea... Dani și Răzvan la munte! Invitație la ski de Paște! La Sinaia, la Cota 2000, se poate schia pe cinci pârtii! Ce spun spe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x