Antena Căutare

În ce epocă istorică ai fi vrut să trăiești? Dani Oțil și Răzvan Simion lansează provocarea zilei: "În România aveai doar magnetofon și dragoste"

Echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani și-ar fi dorit să trăiască într-o altă epocă istorică. Lumea fantastică din Game of Thrones, dar și cea din perioada interbelică sunt preferate de către Răzvan Simion, Dani Oțil, Amalia Ștefania și Ramona Olaru.

Ramona folosește o engleză de Călărași: "Sunt pătimașă și din această cauză..." Dani Oțil:"Ramona, apeși cuvintele dur"

Dani și Răzvan le lansează o provocare tuturor telespectatorilor, dar și colegelor: "În ce eră a timpului ați vrut să vă localizați". Ramona a fost foarte rapidă și a răspuns că ar vrea într-o epocă similară cu cea din "Game of Thrones", însă Amalia și-ar dori să trăiască în perioada în care se purtau peruci, rochii lungi și corsete care te strângeau foarte tare la mijloc.

Prezentatorii de la "Neatza cu Răzvan și Dani" își imaginează cu nostalgie o epocă în care el și Dani dansau pe o scenă, iar toate privirile erau îndreptate spre ei.

În platou, atmosfera devine din ce în ce mai frumoasă, cu o dimensiune atemporală și muzică clasică de fundal. Cum era pe vremuri în țara noastră! Dani: "În România aveai magnetofon și dragoste"

Urmărește materialul video și călătorește în timp cu Răzvan, Dani și colegii lor:

Ramona Olaru, un izvor nesecat de informații! Dani Oțil: "Cum poți să ții minte toate versurile astea, la școală ți... Număr de magie halucinant! Magicianul Johannes ne învață cum să ne surprindem prietenii: "Ar fi trebui să-ți spun c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x