Live acumFilm: iua Independentei
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

În ce epocă istorică ai fi vrut să trăiești? Dani Oțil și Răzvan Simion lansează provocarea zilei: "În România aveai doar magnetofon și dragoste"

Echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani și-ar fi dorit să trăiască într-o altă epocă istorică. Lumea fantastică din Game of Thrones, dar și cea din perioada interbelică sunt preferate de către Răzvan Simion, Dani Oțil, Amalia Ștefania și Ramona Olaru.

Ramona folosește o engleză de Călărași: "Sunt pătimașă și din această cauză..." Dani Oțil:"Ramona, apeși cuvintele dur"

Dani și Răzvan le lansează o provocare tuturor telespectatorilor, dar și colegelor: "În ce eră a timpului ați vrut să vă localizați". Ramona a fost foarte rapidă și a răspuns că ar vrea într-o epocă similară cu cea din "Game of Thrones", însă Amalia și-ar dori să trăiască în perioada în care se purtau peruci, rochii lungi și corsete care te strângeau foarte tare la mijloc.

Prezentatorii de la "Neatza cu Răzvan și Dani" își imaginează cu nostalgie o epocă în care el și Dani dansau pe o scenă, iar toate privirile erau îndreptate spre ei.

În platou, atmosfera devine din ce în ce mai frumoasă, cu o dimensiune atemporală și muzică clasică de fundal. Cum era pe vremuri în țara noastră! Dani: "În România aveai magnetofon și dragoste"

Urmărește materialul video și călătorește în timp cu Răzvan, Dani și colegii lor:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro