Antena Căutare

Mămica Ela Crăciun, petrecere online de ziua ei! Ce dorință și-a pus, atunci când a primit tortul de la echipa Neatza cu Răzvan și Dani

Ela Crăciun își sărbătorește ziua de naștere în izolare, alături de familie. Ar fi trebuit să se bucure de soare și plajă, chiar în aceste clipe, într-o acanță de cinci stele.

Restricțiile de circulație impuse pe perioada pandemiei de coronavirus i-au schimbat complet planurile Elei Crăciun.

„Trebuia să fiu în vacanță acum! Astăzi ar fi trebuit să plecăm în Dubai..probabil o să plecăm la toamnă, așteptăm să treacă toată nebunia”, a mărturisit Ela Crăciun.

De ziua ei, și-ar fi dorit un singur lucru.

„Să fi putut să îmi petrec ziua alături de familia mea. Băiatul cel mare, Alex, este la Sinaia, cu părinții mei”, a spus mămica.

Surpriza a venit online, chiar în timpul interviului cu reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani. Fiul ei cel mare, Alex, i-a transmis un mesaj emoționant.

Întregul moment, în materialul video de mai sus.

Mirela Retegan și Gașca Zurli, surpriză la Neatza cu Răzvan și Dani! Cum îi învățăm pe cei mici să facă economii?... Așa ne pregătim pentru masa de Paște! Diana Stejereanu ne vrea în aer: „Este cel mai bun antrenament împotriva celulitei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x