Antena Căutare

Mămica sexy cu FACTOR X, la Neatza! Vă mai amintiți de Dana Markitan, concurenta care a purtat un dialog spumos cu Brenciu? Alături de micuța Ecaterina Plămădeală, ne poartă de ritmuri orientale

În 2015, Dana Markitan a făcut furori în concurs, s-a remarcat încă de la preselecții, când a avut un schimb de replici plini de umor cu juratul Brenciu, iar mai apoi a fost la un pas să prindă marea finală „X Factor”.

În 2015, Dana Markitan a făcut furori în concurs, s-a remarcat încă de la preselecții, când a avut un schimb de replici plini de umor cu juratul Brenciu, iar mai apoi a fost la un pas să prindă marea finală „X Factor”.

Basarabeancă de 33 de ani, fostă concurentă în cel de-al cincilea sezon X Factor a fost protagonista unui dialog spumos cu Horia Brenciu. În 2016 s-a întors din nou, să-și încerce norocul în show, iar acum demonstrează că a meritat.

”Într-o zi ți-am dăruit o portocală!” Dana Markitan + Horia Brenciu = SUFLETE PERECHE!

"Se potrivește perfect". Și nu e făcătură! Calendarul zilei ține cu Dani: "Ziua în care îți demonstrezi l... "E ultima ta șansă, Dănuțule!". Libidinometru, noua aplicație descoperită de Răzvan: "Dă un semnal dacă l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x