Antena Căutare

"E ultima ta șansă, Dănuțule!". Libidinometru, noua aplicație descoperită de Răzvan: "Dă un semnal dacă la jumătate de metru se află un libidinoșel pe lângă voi"

Răzvan a făcut o descoperire mondială. Prezentatorul a găsit o aplicație, Libidinometru, care dă un semnal dacă există oameni libidinoși în preajmă.

Răzvan a făcut o descoperire mondială, spre "ușoara exasperare" a colegului Dani. Matinalul nostru a găsit aplicația, Libidinometru, care te anunță dacă există oameni libidinoși în preajmă.

Și cum putea fi testată altfel, dacă nu în platoul de la Neatza? Și pe cine altul, dacă nu pe cel mai bun prieten al lui.

"O noutate tehnologică, apăruta acum, o nou aplicaţie. Se numeşte Libidinometru. Da un semnal dacă, la o distanţă mai mare de jumătate de metru se afla un libidinosel pe lângă voi!", povesteşte Răzvan.

Mămica sexy cu FACTOR X, la Neatza! Vă mai amintiți de Dana Markitan, concurenta care a purtat un dialog spumos cu Brenc... Păi, cum să nu fi mândru de puii tăi?! Trupa The Humans s-a calificat în Finala Selecției Naționale Eurovision 2018, cu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x