Antena Căutare

Are 12 ani și desenează dumnezeiește! Marie Stephanie Tudoroiu l-a impresionat pe Dani "După 13 ani ai voie să-i faci lipiți"

Marie Stephanie Tudoroiu realizează desene spectaculoase inspirate de manga, benzile desenate japoneze.

În platoul celui mai iubit matinal "Neatza cu Răzvan și Dani", Marie, 12 ani, și-a prezentat desenele senzaționale, făcute cu creionul, însă nu este singurul lucru pe care îl face tânăra artistă. Marie Stephanie își transferă toate desenele în filmulețe după care le postează pe Instagram.

"Fac o poză la desenul de pe foaie, după poza o inserez pe o aplicație de pe telefonul meu și o conturez, o colorez și după aplicația generează automat un fimuleț", a explicat Marie Stephanie Tudoroiu.

Manga este cuvântul japonez pentru benzi desenate. În afara Japoniei, termenul este utilizat strict pentru benzile desenate de origine japoneză. De obicei aceste desene cuprind fețe cu ochi și personaje cu capete imense (caricaturi).

Pentru mai multe informații, urmăriți video-ul de mai sus.

Alisa Păun de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, cu inima frântă de un bunic, în direct! Ce i-a spus bărbatul a lăsat-o fără... Ups! Dani Oțil a dat din casă, din cauza unui MiniRăzvan și unui MiniDani! Ce greșeală a făcut de Ziua îndrăgostiților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x