Căutare Live

Matinalii de la Neatza și-au luat partenerele la plajă. Cum au apărut Daliana Răducan și Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și Răzvan Simion au adus superbele dimineți la mare, acolo de unde transmit live zi de zi pentru o perioadă limitată. Alături de ei sunt și superbele partenere, Gabriela Prisăcariu și Daliana Răducan. Cum au apărut cei patru la plajă.

Dani Oțil și Răzvan Simion au adus superbele dimineți la mare, acolo de unde transmit live zi de zi pentru o perioadă limitată.

Instagram

Dani Oțil trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu modelul Gabriela Prisăcariu. Cei doi și-au unit destinele într-un cadru de poveste anul trecut, iar la scurt timp a venit pe lume și copilul lor, Luca Tiago.

De celalată parte, Daliana Răducan este noua iubită a lui Răzvan Simion, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani. Tânăra este o brunetă focoasă, elegantă și plină de șarm, care nu se mai dezlipește e matinal.

Cei doi prezentatori de la Neatza cu Răzvan și Dani se afișează destul de rar alături de partenerele lor, iar de data acesta au surprins pe toată lumea publicând o fotografie în patru de la mare, de acolo de unde se filmează noile ediții ale emisiunii de la Antena 1.

Cum au apărut la plajă Dani Oțil, Răzvan Simion, Gabriela Prisăcariu și Daliana Răducan

Gabriela Prisăcariu impresionează cu trupul său fără cusur. Proaspăta mămică se laudă cu o formă fizică excelentă pentru o femeie care în urmă cu câteva luni a adus pe lume un copilaș. Aceasta a reușit să dea jos repede kg acumulate în sarcină fără foarte mult efort.

Răzvan Simion apare alături de Daliana, care într-un costum superb a atras toată atenția. Relația lor a început frumos și a continuat pe un drum liniștit și presărat de discreție o seamă de vreme. Timpul pare să fi șters pentru Răzvan dorul și rănile despărțirii de Lidia Buble, iar viața personală și-a urmat cursul firesc, prezentatorul găsindu-și fericirea în brațele altei femei.

Citește și: Dani Oțil, dedicație în direct pentru băiatul lui. Ce i-a transmis matinalul, la Neatza cu Răzvan și Dani

Începând din 24 iulie, duminică, de la ora 09.00 şi de luni până vineri, de la ora 08:00, gașca celui mai urmărit matinal din România, Super Neatza cu Răzvan și Dani, va spune de la malul mării, din staţiunea Olimp.

Concursuri, muzică în aer liber, multe jocuri, invitaţi unul şi unul şi transmisiuni spectaculoase din toate colţurile ţării vor face ca diminețile telespectatorilor să fie cu totul și cu totul speciale alături de gaşca matinalului de la Antena 1.

De-a lungul timpului, îndrãgita echipã a matinalului nu s-a dat în lãturi de la nimic, au facut emisiunea de la mare sau de pe pârtia de schi, au transmis de pe apã sau din aer, au locuit o sãptãmânã într-un mall în scopuri caritabile şi şi-au transformat platoul emisiunii în cele mai spectaculoase decoruri, ori de câte ori au avut ocazia.

Super Neatza cu Răzvan şi Dani de la mare, lider de audienţă... The Clinique Herăstrău vine cu sfaturi salvatoare pentru centimetri în plus și coaja de portocală...
Ultimele știri
x