Antena Căutare

Meteorologii anunță zile caniculare! Vremea la EXTREME! Experții vorbesc despre un al cincilea anotimp

În luna Mai, vremea își face de cap. Meteorologii anunță o vreme deosebit de caldă pentru această perioadă, cu zile caniculare.

În luna Mai, vremea își face de cap. Meteorologii anunță o vreme deosebit de caldă pentru această perioadă, cu zile caniculare.

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.Temperaturile maxime se vor încadra în general între 25 și 31 de grade. În zona montană, unde mai ales după-amiaza, vor fi înnorări temporar accentuate și doar pe arii restrânse averse și descărcări electrice.

Cu toate că la şcoală am învățat că există patru anotimpuri, recentele schimbări ale climei arată că lucrurile s-au schimbat radical. Iarna a fost fie călduroasă, fie polară. Vara e fie cu furtuni violente ca de toamnă, fie cu temperaturi extreme. Când vine seceta, când inundațiile. Putem vorbi, astfel, despre a cincilea anotimp…

Rețeta lui Vlădutz vine la fix, după mici și grătar: "Supă cremă de linte", una extrem de sănătoasă și delicio... Dani va participa la cursa de enduro de la Ghelari: "Vă rog, nu mai îmi dați pălincă". La Finish, matinalul va...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x