Antena Căutare

Metoda prin care Răzvan Simion își protejează banii din cont. Ce face înainte de fiecare plată cu cardul: ”Trebuie neapărat net”

Răzvan Simion folosește o metodă simplă pentru a nu deveni victima hackerilor. El își protejează banii cu ajutorul internetului.

Galerie
Răzvan Simion folosește o metodă simplă pentru a nu deveni victima hackerilor. El își protejează banii cu ajutorul internetului. | Antena 1 si Shutterstock

Cu rețeaua DIGI ești mai protejat când vine vorba de conturile tale bancare. La Neatza cu Răzvan și Dani, rubrica ”Ce vrea telefonul tău?”, prezentatorul a povestit cum reușește să își apere banii.

Metoda prin care Răzvan Simion își protejează banii din cont. Ce face înainte de fiecare plată cu cardul: ”Trebuie neapărat net”

Răzvan Simion i-a dezvăluit Ramonei Olaru ce face înainte de fiecare tranzacție bancară, pentru a își proteja banii.

”La mine e mai simplu, în educația mea financiară, ca să nu fiu victima phishing și diverselor metode de a îmi lua bani de pe card, țin foarte puțini bani pe card și când am nevoie de ei, la cumpărături în România sau în străinătate, în vacanță, din aplicație pun banii din contul care nu este legat la card, ca să nu ajungă hackerii la el, exact cât îmi trebuie pentru cumpărături. Pentru asta îmi trebuie neapărat net, roaming.

Citește și: Florin Ristei, la un pas să nu mai poată intra în propria mașină: „Am pățit vara asta”. Cu DIGI putea evita incidentul

Trebuie să am roaming bun, viața e prea scurtă ca să ai semnal slab la telefon. Uite de aia, cu DIGI ai cea mai mare acoperire mobilă din țară, deci semnal oriunde mergi, minute și mesaje nelimitate, viteză bună la net mobil și prețuri super mici, de la 2 euro pe lună. Cel mai scump abonament este de doar 5 euro pe lună și are net și minute nelimitate și roaming inclus”, a spus Răzvan Simion la Neatza cu Răzvan și Dani.

În plus, internetul rapid te ajută să verifici mereu situația contului tău bancar, să adaugi bani și să faci tranzacții când cei dragi au nevoie de ajutorul tău.

Ce beneficii ai dacă alegi DIGI, rețeaua mobilă #1 la acoperire

Cu telefonia mobilă DIGI beneficiezi de minute nelimitate la nivel national și în roaming SEE, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI, internet nelimitat și 3.000 de minute internaționale. Toate aceste beneficii cu 5 euro.

Cele 3000 de minute internaționale sunt valabile către principalele rețele fixe si mobile din UE, SUA , Canada și către principalele rețele mobile din: Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Cipru, Danemarca, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Islanda, Luxemburg, Lituania, Italia, Malta, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Ungaria, Olanda.

Citește și: Care sunt avantajele portării la DIGI. Ce promoție specială are rețeaua mobilă #1 la acoperire

Sigur, poți alege și opțiuni cu un preț și mai mic. Abonamentul Optim 2 îți oferă: 200 minute naționale și în roaming SEE, 2.2 GB net în roaming SEE, precum și neliminat internet, minute și SMS în rețea.

Pentru 3 euro pe lună, cu abonamentul Optim 3 ai: 300 minute naționale și în roaming SEE, neliminat net, minute și SMS în rețea, dar și 3.3 GB net în roamning SEE. Află mai multe detalii de pe site-ul DIGI.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x