Antena Căutare

Cântăreața Mi, apariție incendiară la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Artista recomandă terapia cu îngeri! „Îngerul iertării are lumină verde”

MI, pe numele ei real Mirabela Didei, cântăreață și psihoterapeut, a venit, luni, „Neatza cu Răzvan și Dani”, și a vorbit, între altele, despre terapia cu îngeri.

MI, pe numele ei real Mirabela Didei, cântăreață și psihoterapeut, a venit, luni, „Neatza cu Răzvan și Dani”, și a vorbit, între altele, despre terapia cu îngeri.

„În general, fiecare artist când creează o melodie, pune acolo un mesaj despre un sentiment. Cred eu că piesa asta poartă sentimentul iertării cumva. Este important ca din fiecare lucru ce ni se întâmplă rău să nu îl vedem ca pe o lovitură, ci ca pe o lecție de viață”, a spus cântăreața MI.

„Sunt oameni pentru care funcționează felul în care ar putea să se adreseze unor entități. Sunt aici îngeri de lumină pe care câteodată îi recomand, în funcție de cât de receptivă este persoana respectivă la acest gen de terapie. În terapia cu îngeri, îngerul iertării și al vindecării este Rafael - și are o lumină verde”, a mai spus solista MI.

Dani Oțil a avut o curiozitate – dacă solista MI se îmbracă la fel de sexy atunci când lucreazăca psihoterapeut.

„Nu cred că are importanță cum ne îmbrăcăm”, a răspuns ea.

„Te rog, săptămâna asta, fă-mi o plăcere, dacă îți vin oameni la cabinet, așa să îi primești”, a spus Dani Oțil.

Cântăreața MI a interpretat melodia „I learned from the best” în platoul „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Urmăriți clipurile de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Remedii naturale pentru normalizarea tensiunii arteriale. Cum poți ține sub control hipertensiunea... Cum să conduci mașina în caz de tornadă sau alte condiții meteo extreme! Regulile simple ce reduc riscul decesului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x