Antena Căutare

Mii de oameni își implantează microcipuri sub piele! De ce au ajuns să facă asta și cum îi recunoști

Lumea se schimbă radical și trăim vremuri complicate, mai ales de când a ieșit la iveală, destul de recent, faptul că mii de oameni au început să își implanteze microcipuri sub piele! Care este scopul acesta și la ce sunt folosite?

Lumea se schimbă radical și trăim vremuri complicate, mai ales de când a ieșit la iveală, destul de recent, faptul că mii de oameni au început să își implanteze microcipuri sub piele! Care este scopul acesta și la ce sunt folosite?

Un articol publicat recent în presa internațională arată că tot mai multe persoane își implantează un microcip ce poate fi folosit ca portofel electronic, card de acces la birou sau la sala de fitness și nu numai!

Suedezii s-au gândit că ar fi o idee bună să își implanteze astfel de cipuri în mână, pentru a deveni mai eficienți. Cipurile pot chiar să stocheze detalii pentru contacte, profiluri de social media, tichete electronice pentru evenimente sau chiar bilete pentru tren.

Te costă doar 180 de dolari toată operațiunea și specialiștii spun că este o procedură cât se poate de sigură. Mii de suedezi au recurs deja la implantarea microcipului menit să le simplifice viața.

Procedura implantării microcipurilor este similară cu cea a unui piercing și implică o seringă care introduce cipul în mâna persoanei.

De asemenea, zeci de angajați de la o companie americană din Wisconsin au fost de acord să-și introducă în mâini microcipuri, pe care le-ar putea folosi pentru a cumpăra gustări, pentru a se conecta la calculatoare sau pentru a folosi xeroxul. Suedezii par însă mai dispuși decât orice altă nație să încerce tehnologia cipării organismului.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să afli mai multe detalii despre acest subiect controversat!

Răzvan și Dani, păcăliți de un taximetrist din București! Ce au pățit matinalii de la „Neatza”... Ucenică sexy, la picioarele lui Dani Oțil! Andra Cuvinciuc a făcut spectacol! „Aveam o ținută ANTIVIOL și...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x