Antena Căutare

Meteo: Mijlocul săptămânii aduce vreme în general închisă în majoritatea zonelor țării

Mijlocul acestei săptămâni aduce vreme în general închisă în cea mai mare parte a țării. În regiunile sudice și de sud-est, local, vor fi ploi slabe sau burniță! În zona Carpaților Meridionali și în munții Banatului se vor semnala precipitații mixte!

Precipitații izolate, mai ales sub formă de ploaie vor fi în centru și est vaforizând depuneri de polei. În Maramureș vom avea un cer noros, dar temperaturile au valori peste normalul perioadei. Maximele de astăzi se vor încadra între 8 grade în Satul Mare și 9 grade în Baia Mare.

În Crișana cerul va fi acoperit de nori, iar temperaturile vor fi normale pentru această dată. Vor fi astăzi 5 grade în Arad și 7 grade în Oradea.

În Banat se anunță cer noros, dar șansele de ploaie sunt reduse. Temperaturile maxime vor fi 6 grade în Reșița și 5 grade în Timișoara.

În Oltenia sunt așteptate precipitații astăzi, însă nu în cantități mari. Maximele vor urca de la 6 grade în Craiova și Slatina și 9 grade în Râmnicu Vâlcea.

În Moldova se anunță temperaturi scăzute, soare puțin și nori. Maximele nu vor depăși 2 grade în Suceava și 6 grade în Galați.

O tânără cântăreață i-a dat palpitații lui Dani Oțil! Declarația acesteia l-a uimit! "...cred că suntem pe aceesi l... Un filmuleț prezentat de Cătălin Oprișan, redactorul şef de la a1.ro, i-a stârnit amintiri lui Răzvan: "Mâna mea er...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x